![]() |
witam mozesz sprobowac a alkoholu ja tak przegrywam gry na ps2 i na x360 tez powinno dzialac tez wiec zrob obraz plyty w alkoholu przy nadrywaniu musisz na dole znienic nigdy nie dziel i nagraj z predkoscia 4 pozdrawiam i zycze powodzenia
|
Cytat:
|
@muszynianka
Zapomnia***322;a***347; jeszcze o patchowaniu SS, wzgl***281;dem chipa dla nap***281;du i wzgl***281;dem jego biosu. ;] Dop***243;ki wszystko b***281;dzie sie opiera***263; na haku biosu nap***281;du to nigdy tak nie b***281;dzie. Przykro mi. :taktak: |
:hahaha:
Sorry, nie mog***322;em si***281; powstrzyma***263;. :zawstydz: |
witam
pozyczylem dzis od kumpla kilka gierek na x360 ktos mi moze powie czy pojawil sie jakis program ktory mi to w LOCIE (ON FLY) przegra bo bawienie sie w zgrywanie na dysk i wypalanie troche mnie oslabia |
teoretycznie naped w ixie to zmodyfikowana wersja napedu pc .... moze trzeba znalesc odpowiednik pc ? i wgrac extreme. Cos o tym czytalem na zagranicznym forum ixa
|
Cytat:
Cytat:
Hotswap napędu na ten z Xboxa w PC (nazwy programu nie kojarzę, zajrzyj sobie na xbox-scene.com jest tam tego masa). |
Ale skoro nie masz FW Xtreme w napedzie konsoli to kopii zapasowej i tak nie uruchomisz...
|
ja chce zrobic kopie zapasowa a nie grac na piratach tak jak pisalem wyzej
z tego co mi wiadomo to powinno sie zgrac bez problemu chociaz mozliwe ze masz racje... zostala mi jeszcze ostatnia deska ratunku - moj kumpel ma nagrywarke samsunga moze sie uda :P ale dzieki za odpowiedzi pozdrawiam |
z tego co wiem to do zgrywania gier x360 potrzebny jest naped samsunga z odpowiednim Fw
zadne inne nagrywarki nie zgraja poprawnie obrazu :) jesli masz konsole nie otwierana to zapomnij o kopiowaniu gier :) chyba ze kupisz naped w serwisie :) ale to wydatek ok 299PLN |
Cytat:
ale wiem ze innym sie to udaje bez problemu,a po drugie mam konsole nie otwierana, na gwarancjii wiem ze moja nagrywarka lg i ta druga powinny bez problemu to zgrac zwlaszcza ze probowalem kilkoma programami i podobno najskuteczniejszy jest clonecd ktory tez sobie nie poradzil... |
Aby zrobić obraz oryginalnej gry na X360 musisz hotswapować napęd z konsoli.
Inaczej, każdy inny napęd (lub raczej z każdym innym biosem) zrobi Ci obraz tylko z DVD-Video i na tym skończy. |
witam mam problem
posiadam oryginalna gre call of duty po zgraniu na dysk obraz ma 6 mb :/ a pokazuje mi w nero infotool ze to plyta 2 warstwowa programy ktorymi bylo zgrywane: Imgburn clonecd nero express napedy: qsi combo lg gsa-4163b (bios A106) lg H12L i nic wszedzie 6 mb a bardzo mi zalezy na kopii zapasowej bo plyta jest zrysana Pozdrawiam |
Jeśli masz nagrywarke Lite-ona to ściągnij booktype135 i ustaw booktype na dvd-rom wtedy zadziala. Ja mialem tez taki problem dopóki booktype nie zmienilem :D
|
Nagrywarka musi ładnie palić, a obraz zawierać SS.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:51. |