![]() |
problem z nagraniem w pal
mam grę prince of persia w iso, montuje w napędzie wirtualnym, kopiuje pliki zmieniam na pal z ntsc w systemie, wypalam w nero i niedziała, co źle zrobiłem?
|
Cytat:
Co zrobiłeś źle? Może źle odbudowałeś obraz. |
tak o to mi chodzi, no właśnie się coś dziwiłem bo iso zajmowalo ok 3gb, a pliki same ok 1gb, nierozumiem dlaczego, przecierz dobrze wszystko zrobiłem i w alkocholu i w daemonie to samo
|
Magia :D
Jeśli cokolwiek smażysz dla PS2 robisz tak jak w tutorialu BIN2CDVD. A jeśli Ci ten PoP się tak zastraszająco skurczył to są dwie możliwości: albo ma nie nazwane pliki, albo false LBA. |
@bboy_white
Miedzy innymi jak robisz 'kopie'z oryginalem to wypal tego ksiecia z 'bajki' tak jak w opisie, nic nierob abstrakcyjnego, dopiero gdy wypalisz, a gra bedzie sie jakos dziwnie zachowywac opisz swoj problem. Poprostu podaj jak najwiecej rzeczy co cie gryzie?! ***322;aczenie z tym czego uzywasz moda,swapa,dysku czy czegos innego i napisz z jaka choroba walczysz, a napewno twoj post nie zostanie bez odzewu ;) |
to jak w końcu zmienić dobrze z ntsc na pal, przerobiłem w tym programie co w tutorialu był i nie działa, czarny obraz się pojawia:help: mam iso w ntsc i co dalej... możliwe że ja głupoty pisze ale nieznam sie i prosze o pomoc
|
Pytanie tylko czy masz dobry (czyt. działający) obraz.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mój TV nie obsługuje ntsc
|
Cytat:
Przeanalizuj wszystko po kolei co robiłeś i znajdź błąd. Ja nie wróżka z Zelda'y ;) |
dobra to teraz mam tak że mi się loading pojawia i nie chce wczytać, czego to wina? bo płytkę mam verbatima no to chyba o coś innego chodzi
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:49. |