![]() |
Zabezpiecznie dvd przed kopiowaniem
witam
na poczatku chce przeprosic wszystkich zamoje pytanie le jestem juz zmeczony szukaniem bycmoze banalnej odpowiedzi. Mianowicie proszę o podanie nazwy progrmu/programów do zabezpiecznia plyty dvd przed kopiowaniem. dziekuje za wyrozumialość. ps. to że zabezpiecznie nie jest 100% już wiem. |
Ten temat by***322; tutaj wa***322;kowany ze 100 razy. U***380;yj forumowej szukajki.
|
Cytat:
szacuneczek |
dokladnie tez szukalem wiele tematow przeczytalem i nie znalazlem kzkretnego programu i odpowiedzi na ten temat ptosi***322;bym o odpowiedz szczeg***243;***322;owa jak zabezbieczyc dvd-video tak zeby kolega sie pomeczy***322; przy kopiowaniu:)
|
safelock
|
@mgit je***380;eli chodzi o DVD-VIDEO to SafeLock niestety si***281; nie nada - nie ma takiej funkcji.
|
a to nie wiedzia***322;em
w sumie najlepszym zabezpieczeniem przed skopiowaniem danej p***322;ytki jest jej nie po***380;yczanie, po zatym nie istnieje super zabezpieczenie nie do obej***347;cia ;) |
nagraj na active jet - pomys***322; tez juz wa***322;kowany 100razy ||
|
pomy***322;ka istnieje....
jak nagrasz na tym co radzi Deckard to masz 100% pewno***347;ci ***380;e nawet sam nie skopiujesz po tygodniu :P |
Ja zrzucam DVD shrinkiem - niby program nie do tego, ale jako***347; radzi sobie i z zabezpieczeniami (chociarz tylko w jednym nap***281;dzie).
|
Cytat:
|
Cytat:
Czytaj dok***322;adnie posty :czytaj: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:38. |