![]() |
EL MATADOR i DAEMON-co dalej???
witam.wczoraj zainstalowałem grę EL MATADOR z obrazu przez DAEMONA 4.3.po instalce i wgraniu cracka wczoraj miałem frajdę ,bo mogłem grać na maxa.dzisiaj kopara mi opadła ,bo po włączeniu kompa jak chciałem sobie pograc,to przy odpalaniu gry z ikonki na pulpicie nie chce mi ''wystartować''.co jest nie tak?czy do każdego grania daemon musi być włączony ? co muszę zrobić krok po kroku,żeby to działało?proszę o poważne porady dla nowicjusza.z góry dzięki.pozdro:ysz:
|
obraz musi by***263; podpi***281;ty pod dysk wirtualny - jak chcesz gra***263; bez 'p***322;yty'? :D
|
podpowiedz coś więcej
|
no zeby pograc musisz miec gr***281; "zamotowan***261;" w nap***281;dzie wirtualnym chyba ze Tw***243;j c.rack umo***380;liwia gre bez p***322;yty
|
grę mam zainstalowana z tego obrazu na dysku,a w daemonie w opcji ''wirtualny dysk'' mam zaznaczone:Napęd 0:[G]C:\Documents and settings\User|pulpit\rld-elmt.iso a na zakładce do wyboru:-zamontuj obraz;wysuń tackę;odmontuj obraz.gra zainstalowana jest na dysku D
|
Co Ty obraz z t***261; gr***261; trzymasz na pulpicie?? :haha:
|
zamiast się nabijać to podpowiedz co trzeba zrobić.nie każdy może być takim cwaniaczkiem z pekaesu jak ty!!!:taktak:
|
kolega niech przeczyta temat uwa***380;nie :czytaj:
|
A masz p***322;yt***281; w domu?
Bo nazwa obrazu wskazuje na to, ***380;e jest on ***347;ci***261;gn***281;ty z Internetu :P |
tak.mam to zgrane na płytce plik nazywa się rld-elmt.ma 2,5 gb
|
Nie wnikam :P
Jednak grupa Reloaded (nie trzeba chyba przedstawia***263; ;) ) w nazwach swoich obrazu wpisuje "rld" :P Po 1. Przenie***347; ten obraz z pulpitu Po 2. Zamontuj go "once again" |
zainstalowałem,ale wogólle przy odpalaniu z gry nie chce sie bujnąć,a wczoraj przecież grałem bez problemów.!!gdzie jest problem???((
|
Cytat:
Tak P.S. Kroczymy na granicy regulaminu No i P.S.2 Zaczyna mi się wydawać, że nie ten dział :P |
nie pojawia się żaden komunikat,jeśli to nie ten dział to jaki mnie polecasz???jestem lekko podłamany:wow:
|
Cytat:
A od wczoraj nie instalowałeś jakichś nowych sterowników, nie zmienialeś konfiguracji sprzętowej komputera, nie zaliczyłeś jakiegoś niespodziewanego restartu itd? Napisz też co to za sprzęt. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46. |