![]() |
Cytat:
Zazwyczaj jest tak, ***380;e co***347; co ma by***263; do wszystkiego, jest do niczego. :glaszcze: Odpowied***378; na Twoje problemy zawarta jest wy***380;ej. :czytaj: :) |
probowalem wyplic jedna plytke (ktora ma we flac) za pomoza plextools (mam dvdrw plextora) i wszystko fajnie piekne az konczy nagrywac 6 track / 14 i wysuwa plytke z napedu,
wkladam nowy cd-r (verbatim) i nic, te traci 1-6 sie na plyte nagraly, (sprawdzalem w odtwarzaczu cd), wlascieiw nie wiem skad ten blad, przeciez na jedna plytke cd-r powinny wejsc te 14 utworow ( we flacu maja 450 MB, a te 6 pierwszych 244) probowalem tez nagrac utwory 6-14, i znowu wywala plyte po nagraniu 6 utworu ( czyli teraz pierwszego), nagrywalem na verbatimach cd-r 52x ( Moser Baer India type6) - wiem ze te plytki cd-r made in india do najlepszych nie naleza ale i tak szkoda "zmarnowanych" tych nie dopalonych plyt. teraz zapodam Burrrn, ale troche dziwne ze taki plextools "nie moze nagrac flac". |
Cytat:
a i tak łatwiej Burrrn :P |
|
Cytat:
|
Cytat:
Je***347;li w necie nie znajdziesz, daj zna***263; w temacie, wrzuc***281; na serwer. :idea: |
|
Cytat:
|
najpro***347;ciej to wypali***263; Burrrn - prosto, szybko, bezstratnie i za free
|
Nie powiniene***347; straci***263; na jako***347;ci.
A nie szkoda Ci czasu? Mo***380;na pali***263; audio CD bezpo***347;rednio z tych plik***243;w poprzez foobara. http://forum.cdrinfo.pl/604786-post3.html :czytaj: |
Nagrywanie Audio a kompresja bezstratna
Witam
Chcę nagrać Audio CD z plikow np. FLAC , APE i teraz nie wiem czy konwerterować te pliki na WAV i dopiero je wypalić na płytce ? Czy jeżeli przekonwerteruję Easy CD-DA Extractor 10 nie stracę jakości na płycie ?:help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:03. |