![]() |
Cytat:
...Oczywiscie wciszkasz OK. |
@ Summa
Na takim samym winie dzia***322;am jak by***322; przed formatek, te same stery... No mo***380;e wi***281;cej uaktualnie***324; Windowsa, ale to raczej nie problem... Nikt nie wie naprawd***281; ?:| |
Hmm, moze masz jakies stare stery od czegos?
A moze winde trzeba pozaklejac patchami. |
nikt nie pomo***380;e? :(
|
Niestety nic to nie da***322;o...
Ale mo***380;e to jest wina takiego komunikatu przy instalacji (update`cie): This program will update SCSI Pass Through Direct (SPDT) layer on your computer. WARNING - SPTD is not compatible with kernel mode debuggers (SoftICE, WinDBG etc.)! Please cancel setup if you plan to use kernel debugger on this maschine |
Spr***243;buj w opcjach alcoholu zmienic interfejs kontroli urz***261;dze***324; z domy***347;lnego na kt***243;ry***347; z pozosta***322;ych.
Mo***380;e to co***347; da. |
Problem z wirtualnymi napędami
Witam, mam problem. Musiałem zrobić formata, wieć po nim oczywiście nic na dysku nie było. Problem się pojawił po instalacji jakiegokolwiek z tych programów: Deamon Tool, Alcohol 120%, Alcohol 52%. Mianowicie, po instalacji Deamona, komputer sie restartował a po restarcie znów samoczynny restart - tak do momentu usunięcia programu. Natomiast po Alcoholach wszystko ok, znaczy się do momentu włączenia Alcohola 52% czy ustalenia ilości napędów w 120% -> samoczynny restart, a po uruchomieniu brak tych wirtualnych napędów.
Mógłby któś pomóc? ??? Bardzo ważne dla mnie, bo samo Nero nie wystarcza :( :help: Bardzo prosze o pomoc! :help: z góry wieklie dzieki! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:05. |