![]() |
programik do okladek?
potrezbuje czegos co nie trzeba instalowac, latwo mozna zmieniac wielkosc obrazka itd. i jest bardzo niewielkie
---- |
poczytaj na cdrinfo i sprawdz stare posty, temat juz sie przewijal
|
tak Prosze Pana....
czytalem i nie pasuja mi tamte rzeczy |
jest tam taki dodatek do Worda - prosty, maly i instalowac nie trzeba
|
do robienia okladek na cd jest taki bajer w NERO 55 7 2, choc najlepszy do takich spraw jest COrel
|
co Pan powie, COrel?
do tej pory robilem Corelem i mi sie znudzilo poza tym nie drukuje okladek w domu i potrzebuje programu aby szybko i bezproblemowo wrzucic wymiary 12cmX12cm dla danego obrazka na innym niz moje komputerze a chyba najbardziej przydatnym do tego celu programem moze byc wlasnie cd-labeler.... no chyba ze ktos zna jakis maly programik pozwalajacy nadawac grafice zadane wymiary (bez instalowania! to wazne) |
Cytat:
Ja osobiscie uzywam programiku o nazwie CDEdit, (spodobał mi się na tyle ze pozwoliłem sobie go spolszczyć). Program daje się odpalać z dyskietki, ale jesli chcesz ukryć jego obecnosć na obcym komputerze to musisz wiedzieć, że i tak pozostawi on wpis w rejestrze (podobnie jak robi to większosć programów, nawet tych bez instalatora) chociaz by z tego względu ze działa przez 30 dni i potem musisz go zarejestrować. Jeśli mimo to jesteś zainteresowany to Ci go podeslę. |
to, jesli mozesz, spakowany prosze na czcibek@xox.pl :)
|
Cytat:
|
xox.pl jest troche widzwnie skonfigurowany :)
thx za sofcik |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:50. |