![]() |
DVD-10 i gra 6.5 gb
Witam.
Sciagnalem sobie wlasnie Just Cause, wszystko pieknie ladnie tylko ze obraz gry zajmuje 6.5 gb. Mam plyte DVD-10 (9.4 gb - dwustronna) i zastanawia mnie czy da sie na to nagrac owa gre. Rozsadek mi podpowiada ze nie, ale chetnie poslucham expertow ; D pozdrawiam ; } |
Nie pos***322;uchasz...
Cytat:
|
oj piratom nie pomagamy....
jak by to by***322;a kopia zapasowa to co innego a tak ... |
~
|
Reputa poszla.
Nie da sie takich kont kasowac ? Wprowadzic przepis ze jak ktos tak aczyna to szybko konczy przygode na tym forum. Gowniarzom mowimy nie. |
W sklepie maja bardzo dobrze nagrana ta gre nawet z pudelkiem i nadrukiem na plytce :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
lepiej ? teraz mi ktos odpowie ? czy na 997 dzwonicie ? :ysz: |
Na razie dostajesz ostrzezenie za pisanie posta pod postem - slownie czterech. Niech jakis mod je polaczy, bo ja nie mam uprawnien w tym dziale. I dzial wypadaloby zmienic.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tamten temat był o wersji DEMO :> A kiedy ostatnio sprawdzałem, demo można było legalnie ściągać :P |
@preak regulamin forum to ty czyta***322;e***347;?
S***261; pewne zasady kt***243;rych trzeba przestrzega***263;. Je***380;eli Ci to nie pasuje to wy******laj nie udzielaj si***281; wi***281;cej. |
Cytat:
lepiej jak to nazwe kopia zapasowa? wielka to roznice zrobi ? |
Sprostowa***322;e***347; to bo chcesz aby Ci kto***347; pom***243;g***322; a nie dlatego ***380;e posiadasz orygina***322;a. Jak wiemy takie sprostowanie jest tyle warte co wyja***347;nienie Jarusia Kaczy***324;skiego.
http://img291.imageshack.us/img291/3...gs20bankb2.jpg & :gerda: |
Nie nagrasz.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:55. |