![]() |
Nie Otwiera Odzyskanych Zdjęć! :(
Mam mega problem z odzyskanymi plikami JPEG z aparatu. Pogram PC Inspector File Recovery odzyskał i zapisał pliki i wszystko extra fajnie bo widać nawet miniaturki ale.... zaden program ich nie otwiera!!??? Tzn widać je jak zrobię "otwórz nowy" itp itd. plik sie otwiera ale jest pokozany tylko mały fragmencik zdjęcia na górze a reszte 99% jakby wycięte i czarne?? Aparat robił zdjęcia z exifem więc próbowałam go usunąc 50tysiacami programów i bez tego exif też zdjęcia nie widać :'(
Czemu tak?? wie ktoś?? Chyba nie brakuje mi żadnego sterownika czy coś bo wszystko inne sie otwiera ... :help: |
nie to forum? mozeliwe ze jednak nie odzyskal zdjec. polecam forum cyberfoto.pl i zmiane programu do odzyskiwania na inny
|
Recover My Photos mo***380;e....?
|
Badcopy pro. :idea:
|
a wersja programu zakupiona czy to trial? :fiu:
bo trialem nie da rady nic zrobić. a exif nie ma tu nic do rzeczy. |
a czy pc inspector nie jest freewarem?
http://www.google.com/search?hs=3uC&...tnG=Szukaj&lr= |
Cytat:
edit: właśnie sprawdziłem u siebie i też nic nie mogę odzyskać tym programem ze skasowanej karty SD.... |
bo to freeware dodawany do wszystkiego np do hamy multicard readera i pewnie sprzetu tego typu + aparaty cyfrowe
|
no wiem wiem że żadnym trialem sie nie da bo nawet jak odzyskał to nie chciał zapisać... :) PC inspector niby darmowy ale... Próbuje tym badcopy i może pójdzie bo już widze że odzyskanie każdego pliku zajmuje mu 5 razy więcej czasu, więc może ściągnie całe pliki....
|
moze, w razie czego mozesz poszukac "darmowej" wersji:)
|
nooooooo...... W badcopypro też chcą klucz przed zapisaniem!!! :'( może wie ktoś gdzie znajde program DARMOWY do odzyskania plików, który odzyska je w CAŁOSCI i będzie się dało je ZAPISAĆ ....??? :help: kurde no musi być gdzieś coś takiego tylko może nieumiejętnie szukam jakoś......???
|
Już wszystko mam! Digital Image Recovery załatwił sprawe... :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:58. |