![]() |
BT BroadBand - problem
Siema wszystkim :P Otoz kolega ma internet z firmy BT BroadBand, jest to net 8 megowy, zmienne ip, modem modem: BT Voyager 2500V podlaczany pod usb i mamy taki problem, ze chcielismy "postawic" u niego serwer do gry (jakiej to chyba malo istotne), ale sa same problemy. Chodzi o to ze tylko on moze sie na taki serwer zalogowac, firewall wylaczony.. :/
|
Mo***380;e ta firma, od kt***243;rej dostaje internet blokuje porty i dlatego tylko z jego komputera mo***380;na si***281; zalogowa***263;. Pogadajcie z administratorem.
|
W tym problem jest, ze on od niedawna mieszka w Szkocji w Aberdeen i z tego co wiem, to on za nic sie nie dogada po angielsku w sprawie tego swojego internetu, jego familia nie lepiej, a zeby porozmawiac, albo cos opisac to jeszcze, a zeby wytlumaczyc cos ludziom na infolinii, to ja mam problemy po polsku.. :D
|
|
Moze jakies opcje w serwerze. Nie wiem.
Sprawdzaliscie na jednej grze? Czy na kilku? Jak stawia FTPa to wszystko smiga? |
Na jednej grze, sposob podany przez joujoujou tez nie dziala.. on ma chyba po prostu jakis kijowy net :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:15. |