![]() |
Karta muzyczna do pc, jaka??
Witam
Chce zakupic dobrą karte muzyczną do pc, chce ją uzyć do słuchania muzyki i oglądania filmów dvd. Ta karta narazie będzie podłączona do Radmora:), ale juz zbieram pieniądze na dobry amplituner |
Ile chcesz na nia wydac?
|
moim zdaniem tylko i wylacznie creative
|
Chcia***322;bym wyda***263; do 300 z***322;, niechce jakiego***347; dopasionego w kosmos sprz***281;tu bo s***261;dze ***380;e potem amplituner by i g***322;o***347;niki tego nei poci***261;g***322;y
|
Najlepsza karta na rynku: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music.
Znajdziesz taniej. Komputronik kaze sobie placic za marke. |
Cytat:
|
Cytat:
@Qbi@k Fatal1ty jest lepszy. |
troche zal wydawa***263; 3balony na d***378;wi***281;k***243;wke ;D
|
Witam!
Ja mam Audigy 4 - w tej chwili 189z***322; i jestem bardzo zadowolony. |
Remix
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam |
X-Fi brzmi jednak lepiej niz Live i ja np calkowicie rozumie zakup X-Fi... sam bym kupil gdyby nie to ze planuje zakup systemu komputerowego do ktorego po prostu nie bede mogl tej karty wlozyc choc zanim go kupie minie z rok wiec caly czas mam rozterke ;)
|
Cytat:
Znam ten przepis, ale chyba bana za to nie dostane co? ps. swoją drogą dziwie się troszkę, że w ogóle jest taka zasada :( ps2. krótkie usprawiedliwienie mojego postępowania... 1. Nie mieści mi się to całe w rubryce sprzęt 2. Jeśli ktoś zobaczy te wyniki i będzie chciał się dowiedzieć jak je otrzymać to chętnie pomogę 3. Liczę na szczęście, że mi sie upiecze :) Pytanie końcowe... a czy specyfikacja może być "wpleciona" w jakiś obrazek, który później znajdzie się w podpisie? |
Cytat:
Bo akurat przypadkiem mam taka (+ nForce). @Remix: nie upiecze sie :szczerb: Jest napisane ze nie moze, to nie moze :) |
Witam!
No a co z moim pytaniem? Je***347;li specyfikacja b***281;dzie wpleciona w obrazek? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |