![]() |
Pewnie tak :spoko:
Pewnie tak :spoko: |
A tak przy okazji...
@VANTWG! Piszesz w dwóch miejscach to samo :czytaj: Czy to nie aby jakieś zaburzenia osobowości? :> Trzeba na to zwrócić uwagę, bo mogą to być początki schizofrenii... :( <=> :( A z tym nie ma żartów :nieee: No! Chyba, że aż tak lubisz Twixy! No! Chyba, że aż tak lubisz Twixy! || || |
Cytat:
:haha: |
A jakim cudem zmusi***322;e***347; tego Plexa do wsp***243;***322;pracy z CD-DVD Speed?? :>
|
Ilość załączników: 2
Albo spróbować podmienić jedną dllkę, ale teraz akurat nie pamiętam którą... :szczerb:
Edit: O, mam. :D |
@VANTWG - ja tak mam chyba od roku :D :D i albo :
- używasz jakiegos regcleanera i po prostu cos wykasował - albo nie wiem co bo gdybym wiedział to bym sobie też naprawił najlepsze jest to że po formacie ta funkcja działa jakiś czas zawsze możesz troche sie pobawić PrtScr + wklej i wycinanki :D |
Cytat:
Pomogło ci AA :glaszcze: Tylko pamiętaj żeby nie opuszczać spotkań! :konf: :czar: |
zaczęło działać..:spoko: ..pomocna okazała się sugestia krótszej nazwy. Co ciekawsze wczoraj próbowałem krótkich nazw i nie działało....
Jeszcze raz dzienks za sugestie panowie. :spoko: ale "gupi" jestem że sam na to nie wpadłem....ale jak to mawiają "najciemniej pod latarnią".... |
Mo***380;e nie masz prawa zapisu w danym katalogu?
|
Cytat:
Albo jeszcze lepiej na AA :czytaj: To przynajmniej coś znaczy... || :czar: |
Albo zmie***324; lokalizacj***281; dla zapisywanego pliku, ewentualnie jego rozszerzenie... :idea:
|
a spr***243;buj jakie***347; innej kr***243;tszej nazwy np. aaa :D
|
Problem z NeroCD-DVD Speed
Ilość załączników: 1
Mam problem z nero cd-dvd speed.....nie zapisuje mi screena. Jak wybiorę zapis screena wywala mi błąd. Próbowałem różnych wersji , reinstalowałem nero ....... Więc to wina systemu. Wie ktoś może jak sobie z tym poradzić
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:42. |