![]() |
Pomoc dla nowicjusza!Konsola od 3 dni!:P
Witam!Jestem nowym konsolomaniaiem i mam wiele pytan na ktore znalazlem odpowiedzi ale sa dla mnie za trudne do zrozumienia....:(
1)Czym spatchowac gre jezeli nie chodzi??Czy zoneloader moze byc ??a jak tak gdzie moge go scaiganc? 2)czy moge tego zoneloadeera nagrac na plyte i odpalac po swapmagicu?? Chodzi mi o takie zasade Swap magic cd or dvd > zoneloader>Gra.TAk sie uruchamia gry gdy trzeba przez zoneloadera?? 3)Czy jezeli mam swap magica 3.6 bede mogl odpalac pirata swap magica 3.8 przeez 3.6?? Z gory dizekuje za odpowiedzi .:P PS.Skad moge sciagnac zoneloadera??I czypootrzebuje zoneloadera jak mam dvdloadera?? |
Cytat:
Cytat:
Lepsze sa patche w *.PPF ktore tez tam znajdziesz, a opis jak zrobic znich uzytek jest na naszym serwisie. Cytat:
Cytat:
ps. poczytaj raz jeszcze archiwalne tematy z forum i lektorki z http://konsole.cdrinfo.pl |
A moge patchowac kazda gre??Bo skad moge wiedziec ze nie kazda trzeba patchowac??Wiem ze niektore nie trzeba patchowac tylko np tym zoneloaderem
Bardzo prosze o odpwoedz!Skad moge scaiganc zoneloadera?Bo z tej stronki PS2NFO nie moge:( |
Cytat:
|
Wiecie gdzie moge znalesc instrukcje jak zamontowac haczyk do duzego play station 2??Prosze o pomoc!
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41. |