![]() |
@mlody111222, ale ja m***243;wie o kosztach montarzu a nie monta***380; + chip. A co do tego tekkena to pr***243;bowa***322;e***347; odpali***263; Konsole w Diagnostic Mode -> Za***322;adowac SM -> Za***322;adowa***263; Tekkena?
|
W Nysie przekracza, i to grubo:taktak:
|
@mlody111222, koszt monta***380;u Chipa nie powinien przekracza***263; 50z***322;
|
Nawiązując do Twojej poprzedniej wypowiedzi
: w takim wypadku nie ma sensu się pachać w modchip. No chyba, że masz zamiar uruchamiać gry z HDD.[/QUOTE] Mam slima, wiec HDD raczej odpada:taktak: A jaki mniej wiecej jest koszt zalozenia chipa ? (+-) |
Cytat:
Nawiązując do Twojej poprzedniej wypowiedzi : w takim wypadku nie ma sensu się pachać w modchip. No chyba, że masz zamiar uruchamiać gry z HDD. |
[QUOTE=Desden;699522]albo go raz jeszcze wypal na czym innym
Ale to jest ORYGINALNA gra |
to nie wina tekkena5 ze ci tak tnie,albo go raz jeszcze wypal na czym innym albo szukaj winny w laserze. Ja uzywam V9 i sm3.3 i jakos do tej pory nie mialem zadnego powazniejszego problemu z ta gra ;)
|
Cytat:
Cytat:
Ripper, DMS, Crystal, Ghost, H2O. W polsce dostaniesz raczej tylko Rippera i H2O. Zreszt***261;, dob***243;r chipa jest determinowany przez Twoje preferencje, czyli co chcesz na konsoli robi***263;. Je***347;li odpala***263; tylko kopie gier to nada si***281; niemal ka***380;dy. Cytat:
|
i jeszcze jedno to forum nie ma przestawionej godziny:)
|
Byc moze, ale niekiedy plytki sa dobrej jakosci np. verbatim nie sa porysowane, a problem jest taki sam. Kolega mowil mi cos o "podkrecaniu" jakiejs zebatki obok Lasera, bo podobno laser lepiej czyta "kopie" pod innym katem czy cos takiego. Jezeli wiesz cos na ten temat, prosze napisz. I jeszcze jedno male pytanie, co radzil bys mi zainstalowac w mojej konsolce tzn. jaki chip, zabezpieczenie, i jakie sa koszty w chwili obecnej
|
Też, ale ja bym przyczyny upatrywał w jakości płyty/nagrania.
|
A ja mam taki problem, otoz zauwazylem ze od czasu uzywania SM, konsola czesto nie nadaza z odczytywaniem danych na "kopiach zapasowych". Za kazdym razem jest coraz gozej, nieraz wczytanie sie mapy i zawodnikow w Tekkenie 5 zajmuje nawet 5 min. Co jest grane??? Posiadam "slima" 70003
Czy to jest wlasnie efekt uboczny uzytkowania "kopii" tzn. Laser sie niszczy?? |
Cytat:
@mensir67pl No "trochę" nie na temat... http://forum.cdrinfo.pl/konsole/5995...ht=usb+extreme |
do czego sluzy .... troche nie na temat ....
PS2.USBeXtreme.HDadvance.3.ISO.USBeXtreme.Windows. mode.Client.Software.PALNTSC pytam w tym watu .... |
a to by Ci moze pomoglo w rozeznaniu na temat konkretnej wersji konsoli? SCPH-5004.Jeśli nie to gdzie mam to sprawdzić??Pozdrawiam
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:10. |