![]() |
Cytat:
Dzienx! Nawet nie zauważyłem :mruga: :piwo: |
Ilość załączników: 1
Gratuluję 8k :piwo:
|
Cytat:
Przyczyną mogą być dalej twoje kiepskie płyty Reguła NIGDY także nie obowiązuje w przypadku nagrywania To tak jakbyś przyjął że na TDK i Verbatimie nigdy się nic nie wysypie :ysz: Jeżeli jednak płyty nie są problemem to odsyłam TU :czytaj: Należy zastosować analogię :taktak: :D |
format c:
:> niezawodny spos***243;b znanego osobnika z forum :taktak: |
VIZZARD podpina***322;em pod mojego kompa nagrywarke kumpla zeby cos nagrac i ku mojemu zaskoczeniu wystapi***322;y te same b***322;edy co przy mojej i plyta w kosz wiec raczej niechodzi o p***322;yty bo kumpel nagrywa na najtanszych scierwach i jego nagrywarka sobie z tym spokojnie radzi i takiego przypadku jak ja mowi ze jeszcze niemia***322; przy zadnej p***322;ycie
|
Cytat:
Te ch*jowo nagrane płyty na swojej nagrywarce? Jeżeli piszesz, że na dobrych nagrywarkach kumpli było to samo to o co chodzi? Kiepskie płyty zostały kiepsko nagrane na twojej spawarce, więc czy u ciebie czy u innych jest to samo :czytaj: Więc z twojej wypowiedzi nic nie wynika i w schemacie blokowym następuje powrót do mojej :czytaj: Czyli: zmień nośniki do nagrywania na dobre i sprawdzone A jeżeli piszesz jeszcze że przy jakichś nośnikach zdarzało się to rzadziej To nie sądzisz, że tym bardziej warto to sprawdzić? :> :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
TUTAJ :) |
Płyty, płyty, płyty!!! :czytaj:
:taktak: |
Toshiba SD-R5472 i pr***243;bowa***322;em TDK, Verbatim, sony, tdk najrzadziej zdaza***322;o sie to przy Philipsach ale tez sie zdareza***322;o i dodam jeszcze ze moje podejrzenie na dysk pad***322;o gdy pr***243;bowalem 3 razy nagrac ten sam film i za kazdym razem b***322;edy sektor***243;w i p***322;ytka na kosz a nagra***322;em cos innego i nagra***322;o sie normalnie
PS Mich@l a co to jest DMA ? |
Zdefragmentuj dysk.
Mo***380;e ju***380; jest komputer za bardzo "zasyfiony" :> Sprawd***378; DMA. Zainstaluj ASPI. |
nagrywarka Toshiba + płytki z kopert? = tak właśnie.
twardy dysk nie ma tu raczej nic na sumieniu. a jeśli chodzi o interesujące dane to raczej nie jaki masz proc tylko model tej Toshiby i co to za płyty? |
błędy podczas nagrywania :(
To mój pierwszy post wiec witam wszystkich :)
posiadam nagrywarke dvd toshiba i mam nielada problem poniewaz czesto podczas nagrywania przy weryfikacji wyskakuja mi błedy i informacja " blad niemozna odczytac z(jakies numery) sektorów" i płytka jest zle wypalona, nadaje sie do kosza :ysz: sprawdzałem na nagrywarkach kumpli które były napewno dobre i było to samo. Mysle ze to wina dysku ale uzyłem HDD Regeneratora, który wyszukuje i naprawia uszkodzone sektory ale nieznalazło ani jednego bad sektora. Płytki chyba juz wszystkie testowałem i to samo. dodam jeszcze ze posiadam: win XP dysk segate baracuda 60 amd athlon 2000+ radeon 9000 Czy ktos wie co w takiej sytuacji zrobic ?? prosze o pomoc :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:30. |