![]() |
pdf na jpg
jak zamienic rysunki w pdf-e na pliki jpg potrzebuej aby rysunki wkleic w worda pomocy gg 6174154
|
Mo***380;na to zrobi***263; za pomoc***261; programu: PDFFill PDF Tools (Darmowy do zastosowa***324; domowych jak i w firmie)
|
masz adobe acrobat reader? to darmowy program
wybierasz nerzedzie do zaznaczania obrazkow zaznaczasz (przejezdzasz myszka z wcisnietym klawiszem - sam zaznacza sie prostokat jaki wybierzesz), prawy klik i wybierasz kopiuj masz w schowku obrazek - wystarczy go w wordzie wkleic np ctrl+v w ten sposob mozesz zanaczyc dowolny kawalek pdf - nie tylko obrazek zostanie on skopiowany do schowka jako obrazek |
Cytat:
|
|
Podepne sie pod temat - jak przerobic calosc PDFa na pliki JPG (kazda strona w osobnym)? Mam kilka numerow czasopisma w plikach JPG i trafil sie jeden rodzynek w JPG. Jako ze do czytania uzywam CDisplay wolalbym zeby i ten "rodzyn" byl w formacie JPG - jak to zrobic?
|
PDFill Tools ;)
|
Mozesz podac link ;-)? Google uparcie twierdzi ze chodzilo mi o co innego...
|
@M@X pierwszy link z Google ;p
|
A da rade wyeksportowac tekst z pdf. Tak abym mogl go sobie wrzucic do txt albo doc?
|
Zaznaczasz tekst przy pomocy narz***281;dzia do zaznaczania i kopiujesz go do schowka.
|
Cos nie bardzo mi wyszlo. Dziwny zreszta to program. Najpierw go sciagnalem, a potem jeszcze on sam cos dociagal.
Daj jakies lepsze szczegoly jak mozesz. Na razie nie mialem czasu aby dokladniej sie przyjrzec. |
Te zaznaczanie tekstu to robisz w jakim***347; programie do przegl***261;dania PDF***243;w ;) np. Adobe Reader, Foxit Reader.
|
Cytat:
PDF to Text - convert Adobe PDF documents into ASCII text format with PDF to Text converter, royalty free SDK product |
Zawsze pozostaje Print Screen ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:34. |