![]() |
czas tworzenia obrazu a laserlock ?
Interesuje mnie ile trwa tworzenie obrazu płyty zabezpieczonej laserlock'iem. Po 30 min miałem dopiero 1% i dałem sobie spokój. Czy prędkość tworzenia takiej płyty jest stała, czy też po okresie strasznego marazmu reszta kończy się szybko (np. 5% obrazu wolno, 95% szybko)?
Jeszcze jedno - czy moglibyście podpowiedzieć gdzie szukać cracka do programu Sobotta Atlas of Anatomy? (na astalavista.box.sk, cracks.am - brak) |
Z cdrinfo.pl: "Pliku LaserLock.in nie można skopiować, ponieważ większość błędów znajdujących się na zabezpieczonej płycie CD (w pierwszych 3% CD) jest umieszczonych w obszarze tego pliku".
Czy dobrze rozumiem, że po tych pierwszych 3% dalej już jest z górki? |
Czas całkowity tworzenia obrazu takiej płyty zależy od typu nagrywarki (i ustawień w Clone). Równie dobrze można mieć 1% po... 5 godzinach. Sam to widziałem
Pozdrawiam |
[quote]thomcio (17-03-2002 13:22):
Z cdrinfo.pl: "Pliku LaserLock.in nie można skopiować, ponieważ większość błędów znajdujących się na zabezpieczonej płycie CD (w pierwszych 3% CD) jest umieszczonych w obszarze tego pliku". Czy dobrze rozumiem, że po tych pierwszych 3% dalej już jest z górki? Przeważnie tak. Ustaw inteligentny skaner bad sectowór na 1000 i ustaw odczyt subkanałów. Oczywiścnie o fast effof skip nie zapomnij na programowe. Powinno iść szybciej ok 30min cała CD (umnie na TEac) |
Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:07. |