![]() |
Nero CD-DVD Speed 4.61.2
Ilość załączników: 2
Nowy release :czytaj:
Nowe doznania! :banan3: || |
A co nowego tym razem wprowadzili?? :>
|
Cytat:
|
to chyba jest ju***380; w nero 7.5.7.0 ....
|
Cytat:
A tu proszę Jest na forum :czytaj: :mruga: |
advaced
czy u Was zakładka jak w temacie tez jest martwa?
|
Cytat:
To zależy przy jakim napędzie... :czytaj: No i oczywiście dla posiadaczy Złotej Karty Klubu CDRInfo.pl jest wiecznie żywa!!! :fala: :czar: |
ad..
halo Vizi, mam nadziję że tym razem admin nie usunie mego posta jak kiedyś, bo nię będę starał sie być dowcipniejszy od Ciebie. Mam 716 ostatnio, ale chodzi oczywiście o 1640. Pozdrawiam niedosypiajacych_janulek ???
|
Cytat:
a mi i tak nie będzie sprawdzac płyt:( |
ad...
winno być Vizzi. A jedyny podtekst to taki, że osoba która przekroczyła 8000 postów jest osobą publiczną, czyli wspólnym dobrem. A moje pytanie nadal bez odpowiedzi. :help:
|
Cytat:
EDIT: kto ma jeszcze 8000 postow ?? Mam jeszcze troche roboty dla "wspolnego dobra". |
wiadomo Vizz to Vizz co***347; ma***322;o go na forum albo z***322;apa***322;em jak***261;s schize.
@janulek a jakie jest pytanie bo ja z twojej wypowiedzi go nie zrozumia***322;em. |
Dowcipniejszym nie ma co być na siłę :nie:
Albo ktoś jest albo nie Ważne, żeby było śmiesznie :mruga: A co do Advanced przy Benkach Sam przycisk jest aktywny, ale sama zakładka już nie :nie: Póki zawartość jest aktywna na pewno dla Pionka :czytaj: I nie wiem czy czasem nie tylko dla niego :idea: :taktak: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
:czytaj: |
adv...
dzięki za odpowiedzi. czyli czekamy wersję v.6,71.1. pozdrwiam Testerów :papa:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:12. |