![]() |
DARIXQ - masz 10 min na doprowadzenie swoich 2 postów do porządku.
1. Nie krzycz. Pisanie capsem to nie najlepszy pomysł. 2. Orty... na miłość Boską... WTF? Jeżeli o 2:36 nie będzie to poprawnie napisane - BAN. |
NO A SCENA W DOMU Z POKOJEM Z TV KUCHNIA Z LODUWKA I PIECYKIEM Z WŁACZAJACYMI SIE PALNIKAMI I ŁAZIENKA ,NO TO TAK WCHODZIMY DO SYPIALNI ZAGLADAMY DO SZAFY JAK NAM KARZE MALENKA:) I CZYTAMY PAPIERY:))) I CO PEWNIE NIEWIESZ JAK TO ZROBIC NIC PROSTRZEGO (NO ALE SAM NA TO WPADŁEM JAK NASPOKOJNIE PUSCIŁEM GIERKE) MIANOWICIE NACISKAMY 2 LUB 4 I PUZNIEJ NA NUMLOCK-U 4 LUB 6 ZALERZY Z CZEGO WEJDZIEMY I WKONCU PRZECZYTAMY O ROZWODZIE ;0 POWODZENIA Z CHELIKOPTEREM;)))))
|
WITAM :)HAAHHAHAHA HELIKOPTER JEST PROSTY W PORUWNANIU Z ETAPEM W JAMIE PO TYM GIGANTYCZNUM PRZYPOMINAJĄCYM GLIZDOIDA Z WIELKA PASZCZA PRZEMYKAJACYM SIE W SCENCE Z POSCIGIEM AUTEM Z TOBA NA PACE SZCZELAJACYM Z DZIAŁKA PROWADZONYM PRZEZ BLADYNĄ Z CHALIKPPTERA UFFF :))) ALE HELIKOPTER PROSTY A JASZCZE PROSTRZA BLADYNA Z NIEGO :P AHA WUZEK WIDŁOWY TO SCIEMA CO NIEKTURYM UDA SIE PRZEJSC PRZEZ 1WSZE DZWI NA GORZE ALE NA DRUGICH POLEGNIECIE NIETEDY DROGA;)
|
chodzi mi o plansze"the hardest homecoming"w takim mieszkaniu.chodze i nie wiem co robi***263;:/prosze o pomoc
|
Cytat:
|
co trzeba zrobi***263; w tej planszy "takie mieszkanie na pocz***261;tku jako***347; z kuchni***261; trzema pokojami i wc??,bo nic tam si***281; nie dzieje
" |
w helikopter musisz ładować ile wlezie, po pewnym czasie zacznie się palić aż spadnie potem panienka z helikoptera wyskoczy aby cię zabić ale sobie bez problemu z nią poradzisz
|
tez mialem z tym problem ... rzecz polega na tym zeby zrobi***263; cos calkiem niepasujacego do sytuacji ... niestety, nie pamietam co :| jak sobie przypomne to napisze :]
|
Ziomek do mnie rozmawiasz?
Ja nie przeszed***322;em, za s***322;aby mam sprz***281;t. A w poradniku nie ma jak go sprz***261;tn***261;***263;? |
Ziomek przeszedles cal***261; gre? Jesli tak to powiedz jak zabic ostatnie bosa bo nie daje mu rady ;/ Pozdro
|
a przepraszam by***322;em pewny, ze takowy istnieje
|
poradnik jest jeszcze na gry-online.pl niestety płatny :(
Nie wiem gdzie znalazłeś poradnik?, ale jeżeli takowy istnieje do daj namiar. |
masz racje nie ma:D
:idea: poradnik jest jeszcze na gry-online.pl niestety płatny :( edit poradnika nie dali nawet w udpate do encyklopedii |
Obawiam się że nie ma poradnika.
|
niech odpale encyklopedie gier i juz sprawdzam :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:42. |