![]() |
niech zainstaluje nero i da screena z nero info tols :D
|
Ilość załączników: 2
Dzisiaj trochę więcej info dostałem odnośnie nagrywarki.Sprzęt zakupiony w 2004.Załącznik 34584
Załącznik 34583 |
Grupy dyskusyjne i zagraniczne fora jasno wskazuja na naped firmy BTC.
|
Cytat:
tłumacząc że ten jest przedpotopowy i już nie nagrywa plyt i nie będzie nagrywac ponieważ firma zaprzestała pracy nad aktualizacjami firmwaru w 2004 roku (( ! chodz z drugiej strony chyba się widzi co sie kupuję :fiu: edit: można pokitować że się maila do firmy nagrywarki pisało i że odpisali - brak aktualizacji firmware itd |
No tak ale jaka gwarancja ***380;e to chodzi w***322;a***347;nie o t***261; nagrywark***281; (lite-on)
|
Cytat:
jeśli nie ma gwarancji można spróbować zrobić z tej nagrywarki Liteona 832S |
To będą problemy,bo dziewczyna nie może wypalać na nowych nośnikach.Kto wie czy będzie można z aktualizować nagrywarkę.
|
to raczej jest BTC, ale skąd oni to wzieli :O
to chyba model z 2003 roku :rotfl: koleżance gratulujemy kupienia komputera w sklepie z pralkami :> :P jeżeli to jest to o czym myślimy to jest to OEM Liteona LDW 451S. prehistoria :| |
Przykro mi ale nie mam nic takiego,to ona ma taki sprz***281;t a korespondujemy przez tlena.Kto***347; mi podpowiada***322;,tylko nie wiem czy s***322;usznie ***380;e to jest Accesstek DD0401.Ja na takich domys***322;ach nie mog***281; jej przekaza***263; tej wiadomo***347;ci.
|
Cytat:
|
Co to za nagrywarka ?
Witam serdecznie.Koleżanka moja kupiła komputer w sieci sklepów MM.Chciała sprawdzić jaką ma nagrywarkę w środku i system widzi coś takiego:Brand IDE 1004 DVD+RW.Zastanawiamy się co to jest ? A jak przyjdzie z aktualizować bios nagrywarki to co wtedy? Cała ta nazwa nic mi nie mówi.Może ktoś spotkał się z podobnym tym czymś i wyjaśni bliżej co to za nagrywarka ????
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:27. |