![]() |
Taniec z Piz**mi jest dobry dla garkotłuków.:taktak:
Nie oglądam tego kretyństwa.:zygi: |
Cytat:
|
@joujoujou
Ja ogladam telewizje w sumie przez moze 2 godziny w tygodniu. Tez mi z tym dobrze ^_^! |
Cytat:
@jou czujesz się wyalienowany ? :szczerb: |
Cytat:
|
i tak lepsze tpo niz wszelkiego rodzaju big brothery i inny bar'y
|
Raz mia***322;em nieprzyjemno***347;***263; obejrze***263; urywek tego "Ta***324;ca z gwiazdami", cha***322;a okrutna, szkoda pr***261;du na ogl***261;danie tego czego***347;.
Zreszt***261; ostatnio poziom naszych program***243;w TV spad***322; poni***380;ej wszelkiej krytyki, ale to nie powinno dziwi***263; jak zamiast samemu co***347; wymy***347;li***263; kupuje si***281; licencje z usa na jakie***347; *****ne seriale i programy rozrywkowe. |
A ja i tak nie wiem, o jakim programie tu rozmawiacie... :szczerb:
I dobrze mi z tym. :tak!: :D |
Cytat:
Niektór(z)re do końca życia się chyba nie nauczą która to strona prawa a która lewa... || :czar: |
Cytat:
2. Nic innego do roboty nie miał, tylko ten taniec, więc jak mógł się nie nauczyć? 3. Ja po prostu ich nie lubię i tyle. || |
Cytat:
Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie :nie: Ale nawet dla laika widać było jak poprzedni Mroczek się wyrobił w trakcie programu Być może dlatego, że tańczył z Anetką... :roza: :fiu: |
Program ogl***261;dam tylko ze wzgl***281;du na moje Kochanie.
Ale uwa***380;am, ***380;e jest beznadziejny - gwiazdy nagradzaj***261; gwiazdy... bez sensu... Co do Mroczk***243;w - taaa... dwa buraki bez talentu promowani na si***322;***281;... |
te Morczki to beznadziejne pajace s***261;. Mam ndziej***281;, ***380;e nie wygra. Szkoda mi tylko tej Herbu***347;, bo bardzo fajna dziewczyna - jest na co popatrze***263; ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:50. |