![]() |
Cytat:
nagraj verba X4 X8 i X12 następnie spróbuj skopiować dane na dysk i sprawdz płytę na odtwarzaczu stacjonarnym [najlepiej na kilku, u znajomych itd.] możesz też poszukać na innych forach albo nagrywać X8 bo w/g mnie to pewna prędkość |
Serio nikt nie wie??
:( |
Ludzie, poradzcie cos, bo chcialbym cos wypalic na nowych plytkach i wlasciwie czekam tylko na odpowiedzi na forum.
8x: bedzie dobrze? Czy jakas inna (moze 4x: nie za wolno)? |
Cytat:
Cytat:
|
Przejrzalem glowny post o tych plytkach i nie znalazlem tam odpowiedzi na moje pytanie. Mam zadac to samo pytanie tam?
|
Cytat:
|
Po kiego tworzysz drugi temat o Verbach ?
|
Cytat:
Wolniej nie znaczy lepiej, co swoimi wypałami wielokrotnie udowodniłem :] Chociaż poczekajmy jeszcze na wypowiedź osoby, która posiada tą nagrywarkę.. |
No, tak - tylko LG to nie BenQ niestety :(. ALe dzieki za odpowiedz. A probowales wypalac je 4x? Gorzej wtedy wychodza?
|
U mnie najlepiej wypalaj***261; si***281; pr***281;dko***347;ci***261; 12 lub 8 :D
Wypalarka - BenQ 1640 :P |
Verbatim DVD+R 16x (MCC04, Taiwan) i LG 4163B A106: z jaka predkoscia wypalac?
Niestety nie moge sam tego sprawdzic na tym napedzie z wiadomych wzgledow :(, wiec pytam tu. 4x, 8x, 12x, 16x? Jak radzicie? Oczywiscie chodzi mi o to, zeby jakosc wypalonych ptytek byla mozliwie najwyzsza. Jaka jest (o ile w ogole) optymalna predkosc zapisu dla tych plyt i tego napedu?
Dziekuje za odpowiedzi. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21. |