![]() |
Cytat:
|
Niedawno kupiłem- też przeżyłem niemały szok, kiedy okazało się, że na sprzęcie na którym Gothic 3 śmiga z maksymalnymi detalami i w wysokiej rozdzielczości, Neverwinter przycina zdrowo, choc nie wyglada tak dobrze jak Gothic...
Rada: 1. Zainstalujcie patch (na stronie oficjalnej jest : http://neverwinter2.gram.pl/ ) -poprawia mase bledow i w znacznym stopniu wydajnosc silnika graficznego 2. Najlepsze efekty daje calkowite wyłączenie cieni. Gra zaczyna chodzic o wiele lepiej. Nie trzeba zmniejszac rozdzielczosci i jakos specjalnie okrajac efektow...sprobojcie wylaczyc cienie. Mam przy tym pytanie... Otoz oryginalna gre fajnie jest miec, ale troche szkoda mi machac oryginalna plytka...Wiadomo- niszczy sie. Nie znam sie na robieniu kopii, a chcialbym wyknonac egzemplarz zapasowy mojej gry. czy ktos moglby mi podpowiedziec jak zrobic kopie Neverwinter Nights 2? pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
To chcesz powiedzie***263;, ***380;e ju***380; znalaz***322;e***347; gr***281;, przy kt***243;rej tw***243;j nowy sprz***281;t nie daje rady??
|
Jak zmniejszyłem nieco detale to zaczęło lepiej chodzić :)
|
Wszystkiego trzeba sprawdzi***263; :taktak:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No i cały czas się zastanawiam czemu muszę odczekać parę ładnych minut czarnego ekranu zanim gra normalnie odpali... :sciana: |
Cytat:
|
Oba najwieksze RPG na mysl o ktorych ludzie wariowali okazaly sie.... krapowato napisane :D no ale przynajmniej nwn slaba jak na wymagania grafe nadrabia questami.
PS. NWN NWN2 i Gothic3 ssa! :D [rozposciera anty flejmowe pole silowe] |
Cytat:
|
u mnie startuje odrazu. Co do przycinania - fakt tu przegieli
|
Dostałem od brata NWN 2 na urodzinki :) Odpaliłem z zadowoleniem i... czegoś nie rozumiem... grafika nie wygląda na porażającą a gra mi dość solidnie przycina... nie bawiłem się jeszcze opcjami ale coś tu chyba jest nie tak...
Sama fabuła zapowiada się ciekawie - możliwości tworzenia postaci również przypadły mi do gustu.. już na początku NPC dają mi do odczucia, że mój bohater to drow :D Zobaczymy co będzie dalej :) Jeszcze jedno - nie wiem czy tylko u mnie czy u wszystkich tak jest - po uruchomieniu gry mam około 3 minuty czarny ekran - dopiero po tym czasie gra startuje... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:11. |