![]() |
Okradli nas! Nasze forum!
Witam
Wpisalem w googlarke z nudow "mallowex" <- moj stary nick na tym forum. Szcena mi opadla: Gdy Alcohol 120% zawodzi ! - Polskie Forum Os***322;a :wow: Napisalem stosowny komentarz na tamtejszym forum oraz zaraportowalem post. Poza tym proponuje przyjzec sie innym przyklejonym tematom: Polskie Forum Os***322;a -> Wypalanie CD, DVD, BIN, ISO... :czytaj: A wystarczylo poprostu sie spytac...:sciana: Pozdro :ysz: |
czyzby by***322;o wi***281;cej tych ukradzionych rzeczy?
ps zjedz***322;es uko***347;nik w quote. ps2 "nasze forum" czy moge tak powiedzie***263; ^^ ot |
Nie***322;adnie, oj nie***322;adnie. :\
Niestety to si***281; cz***281;sto zdarza. :( |
To ju***380; jest szczyt chamstwa. Nawet nie wiem co powiedzie***263;..
Podzi***281;kowania za screeny.. a co z reszt***261;? :ysz: hmm, chyba za***322;o***380;***281; tam temat, w kt***243;rym porusz***281; t***261; kwesti***281;.. |
Ale Lamus ehhhhh
|
Za reszte?! Prezesik, on nawet o nic nie pytal. pOprostu zrobil kopiuj/wklej i podlikonowal screeny... :klnie:
Jakby czlowiek sie uparl to do sadu by mozna pojsc... Ale sie unioslem... |
Wyluzuj - nie warto i tak po twoim poście tam będą mieli go za lamusa co tylko skopiować coś potrafi :rotfl:
|
Ilość załączników: 1
odzew gtw z forum osła.
Cytat:
ps @mallow post nr 2 :D a ukosnika dalej nie ma. :czytaj: edit i jak z tymi przeprosinami? pogubiłem sie. edit2 załącznik :czytaj: ale w tym to niwidze nic złego. |
nie moge znalezc opcji "edytuj"...
adixo spokojnie, zdenerwowalem sie ale bez przesadyzmu. Przeprosiny ladne na e-maila mi wystarcza. No i piwka sie musze napic :piwo: |
Cytat:
Obrazy CD - Images CD - Polskie Forum Os***322;a orygina***322;: http://forum.cdrinfo.pl/faq/25429-na...f-eac-ape.html i to ten sam pajac... :ysz: @Mallow o tym te***380; informowa***322;e***347; administracj***281; tamtego forum? |
Informowalem tylko o swoim artykule. Mysle ze lepiej bedzie jak Maciej sam to zglosi tamtejszej administracji.
|
:piwo: dla Ciebie :spoko:
odno***347;nie podlinkowanych obrazk***243;w - taki numer zastosowa***322; kiedy***347; jaki***347; kolo na allegro :) : - pozmieniaj nazwy - pod starymi wklej jakie***347; xxx, lub inny shit - no i wyjdzie szyd***322;o z worka pozdro |
pamiętam tą aukcję.
biła rekordy odwiedzin. na twoim miejscu o ile to możliwe, zrobiłbym to samo :szczerb: na przyszłość umieszczaj stosowny tekst na każdym obrazku. może chociaż to trochę ukruci zapędy coniektórych łosiów... |
Hm..
Osoby z for 'o wszystkim' czy tez o tematyce p2p sa bardzo chciwe i jakies.. dziwne. Spotkalem sie z plagiatem/kradzieza na takich nie raz.. |
polecam ocene nowych sreenow ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:24. |