![]() |
Cytat:
- porady się raczej uzyskuje, a nie dowiaduje. - jeśli chcesz uzyskać pomoc, to opisuj swój problem bardziej szczegółowo. Info typu "w Nero7 ciągle wyskakują jakieś problemy" wiele nie wyjaśnia. - na forum jest szukajka z wieloma cennymi informacjami dla ciebie w tym temacie. |
Cytat:
zawsze do usług :uklon: |
zaj..te forum można tu naprawde dowiedzieć się ciekawych porad.
Dzięki wszystkim za poświęcony czas można na was liczyć. cze. |
@reetou
przeciez by***322;y juz takie przypadki, dobrze o tym wiesz xD Cytat:
|
Cytat:
Pewnie o taki chodzi autorowi wątku... Przecież nie wystawiałby się na odstrzał na forum publicznym z jakimś piratem :pirat: :nie!: |
Cytat:
Cytat:
|
Sory za błędną nazwe mojego odtwarzacza.
Nazyma się Matsui DVD-227. Odtwarza formaty: DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RV, CD, MP3, VCD, CDR, CDRW, PICTURE CD,S, JPD, KODAK PICTURE CD, Posiada wbudowany system DOLBY DIGITAL - do tej pory leprzego nikt nie wymyślił!!! |
ju***380; ci***281; ZPAV namierzy***322; i to dla tego :>
INTERIA.PL - Biznes - Wiadomości - 59 osób odpowie za e-piractwo |
Jak nagrać ściągnięty film.
Witam.
Prosze o wyrozumiałość gdyż w kwestji nagrywania jestem jeszcze zielony. Mam takie pytanie ściągłem sobie film z internetu był zapisany w 7 plikach winrar. DVDrip i nie mogę go nagrać w Nero7 ciągle wyskakują jakieś problemy. Mam odtwarzacz DVD Matsumi ktory nie obsługuje divixa. Co polecacie by można było nagrać bez problemów filmy na tego typu odtwarzacz i w jakich plikach Dzięki z gory za dobre podpowiedzi. max59 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:04. |