![]() |
Cytat:
|
Cytat:
(albo jakos tak?) |
ale pierw kupie Trikoline a jak mi si***281; spodoba to kupi***281; sprytn***261; plastelin***281; :)
|
Cytat:
http://www.sprytna-plastelina.pl/tri.../trikolina.php Warto poczytac. |
bawcie sie dalej ta plastelina - rycho kupil i gdzie teraz wyladowal:ysz:
|
Zastanawiam sie między Trikoliną a Sprytną plasteliną
|
ok ale jak kto***347; spr***243;buje to niech napisze :)
|
@Fruzia - nie moge tego rozbic, a mlotkiem nie chce mi sie bawic (tak mi odpisali ze sprytnej plasteliny - zeby mlotkiem sprobowac).
Ogolnie plastelina ciagle cieszy sie powodzeniem, a ojciec w 7. niebie ;-D. pzdr. |
Sama te***380; chce to sobie kupic.(jeszcze nie jestem pewna)
mam jedno pytanie: czy jak si***281; to rozbije ("jak porcelana") to mo***380;na to spowrotem z***322;o***380;y***263; ??? |
Cytat:
:ja_chce: |
Cytat:
Kurde.. na to bym nie wpadł ;) Sam nie wiem, czy spróbować.. |
Racja.
Nie pozostawia zadnych tlustosci ani nic w ten desen. Rozklejalem ja nawet na laptopie ;-). Ladny kolor ten Sloneczny blask, a co do "wersji" to tez bym teraz wzial z czym innym - metaliczny kolor czy cos. Pisalem maila do nich, napisali, ze plasteline najlatwiej rozbic mlotkiem, ale nie probowalem jeszcze.. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ale powtórzę - właśnie to mi się najbardziej spodobało, że ta plastelina kompletnie nie brudzi rąk, ani innych powierzchni. To znaczy z tymi innymi będę musiał jeszcze posprawdzać, ale na razie jak rozlepiłem ją na biurku to nie pozostał żaden tłusty czy klejący ślad i nawet pod światło nie widać żadnych pozostałości. |
Super. A nie brudzi si***281; od tego blat? Tzn nie lepi?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:50. |