![]() |
Jaką nagrywarkę LS wybrać (końcówka 2006)?
Ponieważ temat "Jaką nagrywarkę wybrać (IV kwartał 2006)?" jest troche nudny i głownie toczą się tam dyskusje typu jak przerobić Asusa na Pioneera postanowiłem założyć nowy temat tym razem o nagrywarkach LS.
|
Dlaczego w ankiecie nie ma Plextora PX-760A ?, zakupilem, podlaczylem, wypalilem kilka plytek i jetem pod wrazeniem. Jest warta swojej ceny i polecam ten palnik
|
Kochanie... czytanie ze zrozumieniem si***281; k***322;ania. Wiem ***380;e Plextor jest dobry, ale tutaj chodzi o nap***281;dy LightScribe. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ktos chyba czystke w temacie robił. Ciekawe czy kiedys plex zaimpletuje LS albo LF, ??? |
Przepraszam, nie zauwazylem tego LS , mam nadzieje ze wybaczycie
|
Cytat:
Zw***322;aszcza, ***380;e tam trzy z pi***281;ciu nap***281;d***243;w sondy to nap***281;dy LS :czytaj: A tu nuda a***380; przera***380;a :O Ale nic to Ju***380; nied***322;ugo temat o nap***281;dach LF :> Cytat:
|
P***243;ki co 4x remis i prowadzenie Samsunga IMO zas***322;u***380;one...
|
Witam
widze ze tamat troche zastyg***322; :) Szukam nagrywarki z LS ktora bedzie dobrze nagrywac plyty i bedzie to ogolnie dobra nagrywarka pod wzgl***281;dem jakosci, na pr***281;dko***347;ci az tak bardzo mi nie zalezy. Wole aby dobrze zapisywala i odczytywala dyski i moje pytanie czy ten Samsung ktory wygrywa w powy***380;szej sondzie jest wart uwagi oraz tych 125z***322; ?? Czy moze lepiej wzia***347;***263; LG H12L? Pozdrawiam |
Samsung
|
Cytat:
Więc o czymże pisać w czterech topikach równolegle o tej samej tematyce? :idea: :pytanie: |
VIZZARD w tamtym topiku w sumie tylko jest pisane o Pioneerze 111
a mi bardziej chodzi o porownanie nagrywarek z LS Juz nawet bylem zdecydowany na LG H12L ale jeszcze chcialem zobaczyc czym sie rozni od H22L ale po przeczytaniu paru w***261;tkow na tym forum moja decyzja raczej ulegnie zmienie... chyba na tego Samsunga skoro piszecie ze taki dobry:) Tylko jedno mnie w nim zastanwia bo widzialem ze go testowaliscie i cos tam bylo nie tak w wykresach... ale za bardzo nie wiem o co chodzi?? czy to bardzo os***322;abia jego jakosc w zapisie i odczycie plyt? |
Cytat:
Pewnie tych co nie piszą tam o czymś innym, czyż nie? :> A jeżeli chodzi o spawarki LG, to Samsung będzie tu lepszym rozwiązaniem :taktak: :D |
noi chyba jutro pojde nabyc Samsunga
Hdd mam tez Samsunga nawet 2 i narazie (odpukac) jest ok:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:43. |