![]() |
Half Life Lost Coast
Witam,
Uruchomiłem na próbę tę grę (bardziej demo technologiczne), ale wyświetla się dość dziwnie. Poniżej przykład: http://img158.imagevenue.com/loc595/..._123_595lo.JPG Próbowałem przy różnych ustawieniach, ale cały czas to samo. Przyznaję, że grę ściągnąłem z emula, ale jest darmowa (dla zarejestrowanych na steamie), więc z tym nie powinno być problemu. Trzeba do tego jakieś specjalne sterowniki? |
Cytat:
|
a jak***261; masz grafe?
|
Jest darmowa dla posiadaczy hl2... uzywatekstur hl2 i wymaga instalacji hl2 oraz steama - a miales kupic oryginal...
|
Cytat:
Ale dobra - czyli mówisz, że do normalnej gry potrzebna jest instalacja HL2? To potwierdzona informacja, czy namawiasz mnie tylko do kupna oryginału podstawki? :> (co i tak zrobię, nie rzucam słów na wiatr. Ale raczej nie wcześniej niż jak będę chciał znowu grę przejść) |
Tak na oko to grze brakuje shaderow i tekstur - wlasnie brak podstawki bym tutaj obstawial :P (w grach na source fioletowa krata oznacza zawsze ze gra nie widzi tekstur/shaderow)
|
No to chyba odstawi***281; to do czasu, a***380; sprawi***281; sobie chocia***380; E1.
Szkoda, chcia***322;em zobaczy***263;, jak grafika wygl***261;da, bo na screenach prezentowa***322;a si***281; bardzo ***322;adnie. |
lol nie sadzilem, ze da sie zainstalowac LC bez HL2. to prawda grafa jest fajna, lecz wymaga niezlego sprzetu, przynajmniej z obsluga HDR(?)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:27. |