![]() |
Liteon shw-16h5s niechce kasowac DVDRW
mam dwei nagrywarki liteona jedna to ta felerna DVDRW i stara CDRW. po pewnym czasie wspolnego dzialania DVD niechce kasowac plyt DVDRW. poprzednim razem reinstalowalem system i teraz chce tego uniknac bo to bylo rozwiazanie tylko na 2 tygodnie.
biosy sa najnowsze (byly updatowane dopiero jak pojawil sie ten problem) nagrywam w nero i w alcocholu (oba jakies najnowsze) podejzenia pada na jakes wstretne oprogramowanie instaljace sie z jakas gra albo systemem. w kazdym razie niewiem co moge jeszcze zrobic a nieznalazlem zadnego posta opisujacego podobny przypadek. |
Zaznaczona opcja ukrywania ATIP w Alcoholu :>
|
(( Temat bumerang
|
Cytat:
Jest żółty? :) I wygięty? :D :mruga: |
Kolejnej osobie kt***243;ra rozpocznie podobny w***261;tek nale***380;y obdarowa***263; banankiem..
|
Cytat:
Z***243;***322;ty ??? niekoniecznie, to stereotyp :taktak: |
no to przepraszam ze poruszylem ten temat po raz enty ale nie bylem w stanie znalezc odpowiedzi.
wlasnie wrocilem z uczelni i prowadzony przez intuicje (czytaj wkorwiony na maksa) wywalilem alcochola. ku mojemu zdziwieniu zaczelo wszystko dzialac. co do opcji ATIP niewiem nie zdazylem sprawdzic :) co wiecej bede kombinowal zeby alcochol dzialal bo bardzo mi sie przydaje. wiec moze nawet jeszcze dzisiaj zainstaluje go ponownie i dam znac. |
Cytat:
|
Cytat:
:] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:35. |