![]() |
rapidshare.de a PayByCall
Zamierzam wykupić sobie 2 dniowe konto na rapidshare.de korzystając z płatności "PayByCall". Mam telefon w Simplusie i w związku z tym mam pytanie. Czy z Simplusa można dzwonić na numery 0700 ? Wybierając numer otrzymuje komunikat, iż usługa jest czasowo niedostępna. Może muszę coś dodatkowo aktywować ?
|
W BOKu nie wiedza?
|
Jak dobrze pojdzie to bede mial darmowe konto rapida na miesiac.
Juz za kilka dni sie okaze.. :-) Pisze, bo jakbys chcial to moge Ci na dwa dni "pozyczyc", tylko musialbys wstrzymac sie jeszcze na jakis tydzien ;-). |
jeśli będzie taka możliwość, to bardzo chętnie bym skorzystał. mam troszkę linków do ściągnięcia z rapida, a na koncie free po każdym 100M trzeba czekać 82 minuty.
|
Hmm, s***261; metody obej***347;cia, ale nie wiem na ile skuteczne i nie wiem czy takie rzeczy mo***380;na tutaj pisa***263;. Poszukaj na necie.
|
Żadne metody obejścia limitów nie działają, no chyba że ktoś ma neostrade, to po ściągnięciu pliku może zrestartować połączenie, nastąpi zmiana IP i można ściągać dalej. Ja niestety jestem w sieci osiedlowej i nie mam możliwości zmiany IP, ratuje mnie tylko zakup konta premium.
|
a probowales zabawek typu proxy?
Hide IP Platinum lub HIDE MY IP? na ogame.pl to dziala to czemu nie na rapidzie :> |
próbowałem. u mnie cały ruch idzie przez osiedlowe proxy na porcie 3128. nie ma mozliwości ustawienia proxy na innym porcie niż 3128. nawet jak już znajdę proxy na port 3128 to jest ono tak wolne, że ściąganie 100M przez to proxy trwa dłużej niż przez moje osiedlowe + czas na czekanie w kolejce na rapidzie.
|
No w***322;a***347;nie proxy to jest kolejny pomys***322; :D Ale nie przez jakie***347; tam Hide Ip czy inne, tylko szukasz w google spis adres***243;w IP i wtedy si***281; ***322;***261;czysz. Ale prawda, to bardzo spowalnia neta.
|
rapidshare.de
latwiej zdobyc kody na premium ....... w sieci tez jakas opcja ... :) |
skyrider@ no to masz problem :D
3128 to port squid'a i niestety nie przejdziesz - mi sie przynajmniej nie udalo tego przejsc IceManSpy@ te toolsy sa wygodne bo znajduja high anonymous proxy albo anonymous proxy (wiecej znajdziecie TU) i zmieniaja je jesli takowe przestanie dzialac |
Wiem, ale np Hide IP Platinium bardzo d***322;ugo szuka i nie zawsze zadzia***322;a z FireFox'em.
|
Hide IP Platinium nie dziala na razie z v2.0 ... wkrotce pojawi sie nowa wtyczka
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:35. |