![]() |
Błąd w czasie kasowania dysku wielokrotnego zapisu
Witam,
Mam nagrywarkę dvd Samsung SH S182M. Nie mogę jednak nagrać ani skasować żadnej płyty RW, ani CD ani DVD. U kolegi na jego nagrywarce się udaje, poza tym płyty są nowe, dwóch różnych firm. Aktualizowałem Bios, z odczytem jest wszystko w porządku, z nagrywaniem zwykłych też. Czy to jakiś program mógł zablokować takie nagrywanie, czy to wina sprzętu? |
ukrywanie atip w alkoholu wy***322;***261;cz.
kto***347; prowadzi statystyk***281; ile razy na tydzie***324; pojawia si***281; ten problem? :D |
BAN |
Proponuj***281; flooding mailowy producenta alcohola - support@alcohol-soft.com :idea:
Mo***380;e w kolejnych wersjach zrezygnuj***261; z domy***347;lnego w***322;***261;czenia ukrywania ATIP w programie? :D Oczywi***347;cie w mailu wyja***347;niamy o co chodzi... :> :mruga: |
K...a masakra jakaś.:> Mam prośbę do Adminów. Po wejściu na forum cdrinfo na pierwszym miejscu powinien wyświetlać się komunikat mniej więcej tej treści:
Szanowny nowy Użytkowniku zanim zaczniesz zatruwać życie innym użytkownikom tego znamienitego forum wyłącz do cholery ukrywanie ATIP w Alcoholu, a twój niezwykle skomplikowany problem z kasowaniem nośników RW zniknie. A teraz serdecznie witamy Cię na naszym forum.|| :D |
ju***380; przesta***324;cie,,,,,,fakt faktem szukajki mo***380;na by u***380;y***263;.
Temat zako***324;czony. |
Ok, dzięki za odpowiedzi. Otóż już jakiś czas temu tę opcję w alcoholu wyłączyłem. Dziś go nawet odinstalowałem, usunąłem chyba wszystkie wpisy z rejestru, które go dotyczą, restartowałem kompa, a mimo wszystko problem występuje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:43. |