![]() |
Ilosc twoich postwo rosnie w postepie geometrycznym. Do jakiej firmy link znajdziemy w 10tym poscie?
|
Gra nie najlepsza, grafika ujdzie .
Pad to podstawa w tej grze -.^ |
Jak dla mnie jest lepsza :) Może grafika nie zachwyca ale jako gra wygrywa z VT :) Tylko trzeba mieć pada bo inaczej nie ma co nawet instalować tej gry ;)
|
ta gra lepsza jest niz virtual tennis 2009? Bo vt09 to taka arkadówka, czyli nuda
|
ja bym formata zrobił :wow:
|
Błagam was o pomoc !! Chce zagrać w tą grę na padzie ale gdy zaczyna się mecz piszę bym klikną przycisk B10 ale kurde na padzie nie mam takiego mam 8 ponumerowanych przycisków a później jeszcze dwa turbo i clear wiecie czy da się coś z tym zrobić ???
|
tu niestety na myszke to miejsca nie ma ... :D
najlepiej sie gra na piecu z podpietym padem przez przejsciowke od PS2 :] |
a jak sie gosciem porusza w tej grze, poza beznadziejnym sterowaniem myszka....
|
kiedy***347; gra***322;em w virtua tennis, teraz te***380; gdzie***347; to mam ale jako***347; nie wiem gdzie :hmm:
|
Top Spin na xboksie bardzo miodny.
Polecam. |
Dla mnie wyglada troche zbyt realistycznie - nie lubie robienia czegos na sile realistycznie gdy nie ma do tego warunkow (obecna technologia nie pozwala i, nie czarujmy sie, do realizmu jeszcze baaardzo daleko) - wole Virtua Tennis :-).
|
nie ma radka 9550 na liscie....:) a x600 jest...a to praktycznie to samo :)
|
oczywiscie ze tak :taktak:
pierwszego topspin'a juz dawno temu skonczylem w drugiego zaczynam wlasnie grac :] te screen'y sa z xbox'a360 na piecu bedzie wygladla oczywicie o wiele fajniej :mruga: oczywiscie pad od ps'a wskazany ... |
@alex
gra***322;e***347;? wygl***261;da ciekawe, trzeba si***281; w nia zaopatrzy***263; :P |
No,no. Wymagania wysokie, ale z tego co widz***281; to (albo mi si***281; wydaje) grafika jest ***347;rednia.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:03. |