![]() |
Problem z nową wersją BearShare 6.0
Mam nadzieję że ten post moze byc w tym dziale. Otóż odkąd mam nową wersję BearShare wymaga ona rejestracji aby ogólnie móc szukać. Rejestracja jest darmowa. Gdy włączam nową wersje i daje Sign in, pisze mi że "registration is starting, please wait", więc czekam, czekam i ...nic... Niedawno czekałam tak godzinę, aż sie wkurzyłam i wyłączyłam.
Stara wersja nie wymagala rejestracji, ale stara juz jest nieaktualna. Patrzyłam na firewell czy może nie blokuje programu, ale nie, bo BearShare jest w wyjątkach. Emula działa podobnie jak BearShare i bez problemu mi wyszukuje, tyle że nie chce Emuli używać bo mi same syfy ściąga a Bear jeszcze nic takiego mi nie zrobił, no i do tego był szybki do piosenek. Czy ktos moze mi pomoc?: ( |
Cytat:
ja osobiście czasem sporadycznie rzadko ale jednak korzystam ze starszej wersji i niezauwarzyłem aby była "nieaktualna" :> Generalnie czy to jest najnowsza wersja miśka?? Jeśli tak to odinstaluj i spróbuj zainstalować ponownie, może pomoże ;) |
Shareaza i LimeWire w zastepstwie proponuje.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak to mam nieaktywne połączenie z internetem, gdy na emuli mi wyszuka? |
http://img58.imageshack.us/img58/2273/beztytuuwd2.jpg
tez mam starszą wersję klikam na "run the free..." i jest wszystko w porządku :> może spróbuj przeinstalować miśka ;) |
własnie odkryłam ze starą wersje miałam BearShare pro, to dlattego pewnie stała sie z czasem nieaktualna a teraz prosi zeby kupic jej klucz;/
Co nie zmienia faktu, ze tez mam nową wersje wymagającą rejestracji (bez pro) ktora nie chce sie zarejestrowac choc juz pare razy usuwałam program z dysku i od nowa ją instalowalam;/ |
@Aicora sprobuj shareazy a wczesniej Your Uninstaller! Pro (jak by co to PM).
|
hey to znowu ja, chciałam podziekowac za odpowiedzi, zalatwilam sobie starsza wersje BearShare bez pro, i teraz klikam "run the free version of bearshare" i jest ok:) dzieki, pa pa pozdrawiam serdecznie
|
CO JEST Z TYM BearSharem ?
Witam otóż ściągałem pliki BearSharem ale okazało się ze ma teraz jakąś blokadę, juz nie chce nic ściągnąć chociaż brakuje w 4 filmach dosłownie po parę naście %. zainstalowałem najnowsza wersje i chociaż ona się łączy dobrze to nie widzi tamtych prawie ściągniętych filmów.
wiedz moje pytanie brzmi jak zrobić żeby starsza wersja się połączyła i skończyła ściganie albo jak w nowszej wersji ponad coś 6 , zrobić tak żeby widział prawie ściągnięte filmy i je dokończył. dzięki za wszelkie info. Pazdro l |
Cytat:
Moze pomoze. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:17. |