![]() |
Cytat:
a odczytać pojemność to co innego kolego A tak mi się rymnęło :) Pozdrawiam PS. Dzięki Majonez, aż sobie wydrukowałem |
Cytat:
a co do tych 800MB itd to poczytaj tutaj a dowiesz sie wszystkiego poza tym uzyj search na gorze a znajdziesz kilkanascie postow o tym temacie :) |
Pab masz stare informacje, przejrzyj sobie cdrinfo.pl. prawie każdy nowy napęd czy nagrywarka potrafi czytać 800MB, gorzej jest z 870MB
|
W zadnym programie nie zobaczysz ze plyta miesci wiecej niz 700 mega. Nagrywanie ponad te 700 mega to overburning. Podaje ci linka na ten temat a od siebie dodam, ze w nero musisz zamknac kreatora, bez multisesji tryb DAO i zamknij plyte (oczywiscie wczesniej ustaw overburning w preferencjach na np 99 minut)
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/overburning.php3 |
Za mało informacji. Jaką masz nagrywarkę, i w czym to odczytujesz, w tym czy innym napędzie. Może być i tak, że nagrasz taką płytkę, ale nie odczytasz niczym :-)
|
platinum 800 mega
Kupiłem płytki Platinum 800mega/90 min. System i Nero uparcie twierdzą, że płytka ma 700 mega pojemności. Co może byc tego przyczyną?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:06. |