![]() |
[']
C***243;***380;. Wszyscy musimy si***281; kiedy***347; po***380;egna***263; z tym ***347;wiatem... |
takie jest życie
[i][i]i[i] |
[*]
W niejednym filmie czy serialu go widziałem - ale jakoś najbardziej mi utkwił w pamięci z pierwszej polskiej telenoweli - W Labiryncie - jako docent Stopczyk oraz ze Złotopolskich - mimo iż bardzo rzadko ten serial oglądałem i oglądam ... Cóż ... spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą ... |
Nie zapominaj o Marku Perepeczko... Niestety, trzeba sie z tym liczyc ze nadszedl czas gdy powoli bedzie odchodzic od nas "stare" pokolenie kwiatu polskiego aktorstwa...
|
[']
Co si***281; dzieje. Niedawno zmar***322;a Hanka Bielicka teraz Leon Niemczyk... |
Ech, w ostatniej dekadzie juz raczej niewiele ciekawego zrobil, ale wiem ze bylo to podyktowane rynkiem komercyjnym (glupawe komedie, telenowele), ale "NOZ W WODZIE" to jeden z najwybitniejszych filmow jakie bylo mi dane ogladac na tym ziemskim padole. Zal. Jak cholera...
|
:( [']
|
Cytat:
rzeki śmięrdzą :taktak: a zeby nie było ze ot robie, podczas podbytu w szkole na polskim pani się spytała kto zmarł i tylko dwie osoby się zgłosiły:taktak: pani opadły ręce:czytaj: |
@FatAlbert nigdy nie wejdziesz do tej samej rzeki...
|
Cytat:
|
Cytat:
Bez przesady... aktorzy (nawet ci najlepsi) odchodzą, a na ich miejsce pojawiają się nowi :) |
Rediit ad plures.
Szukajcie nastepcow bracia mila (licho, nie widac). |
[*] polskie kino si***281; rozpada. :(
|
Cytat:
Dzięki za wyjaśnienie :) |
Requiescat In Pace [`]
//@ndy pousuwa***322;em i zedytowa***322;em wszystki posty w kt***243;rych by***322;o co***347; nie tak. Je***380;eli dalej b***281;d***261; rozmowy na temat jego sposobu bycia temat zamkn***281;. Sorki za dopisanie si***281; |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:54. |