![]() |
Profesjonalne DVD Menu
Witam, chciałbym sobie zrobić takie bardziej profesjonalne menu DVD. Mam na mysli zeby w Menu glownym były guziczki Start, Wybór scen i zeby dalo się wlaczac i wylaczac napisy. Wie ktos jakim programem mozna to zrobic i jakis tutorial do niego?
|
Profesjonalne, tzn. ***322;adnie wygl***261;daj***261;ce?
To zale***380;y tylko od uzdolnie***324; graficznych, a nie od programu. Bo przyciski jakie chcesz mo***380;esz wstawi***263; w dowolnym programie, nawet w PGCEdit, kt***243;ry wcale nie s***322;u***380;y do authoringu. |
Adobe DVD Encore ;) - i nic wi***281;cej nie potrzeba
|
Zalozmy ze mam wszystkie guziczki, to nie wiem co mam potem zrobic. Mam caly pakiet nero ale jest ono strasznie ubogie, nie da sie tam zrobic opcji zeby w glownym menu byl wybor scen i star filmu (albo moze nie wiem gdzie to sie robi). Zalezy mi tez na tym zeby w trakcie ogladania mozna bylo wlaczyc i wylaczyc napisy. ksviper, Adobe ma taka opcje ?
|
nie Adobe tylko Adobe Encore DVD ma tak***261; opcj***281; i nie tylko, ale na pocz***261;tek polec***281; Ci pakiecik Uleada do autoringu (nazywa si***281; chyba DVD Movie Factory lub podobnie) - powinien Ci wystarczy***263;
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:45. |