![]() |
Czy jest jaki¶ programowy syntezator mowy do DivX player&
jest taki program..... jest dawany odrazu z winem.... i nazywa sie rejestrator dzwieku... tylko ze musisz miec mikrofonik... czytasz texty do mica i masz juz swoj dubing.... a teraz zjezdzaj z tego forum :>
|
to chyba nie to forum...
|
albo mi się wydaje, że jest taka zakładka gdzie¶ że sie wybiera jakie urz±dzenie do czego ma byc uzywane, np. ODTWARZANIE - Sund Bl±str :), NAGRYWANIE - raczej to samo, więc zainstaluj dwie karty, ale tylko jednej możesz używać w czasie. według mnie nie do zrobienia
|
Panowie !, tu nie chodzi o osobę dorosł±, tylko o dziecko 5 letnie (niestety nie umie jeszcze czytać). Dzięki ¦MIECH za cenne uwagi, ale czy nie można zainstalować dwóch kart dĽwiękowych, czy Winda to łyknie.
|
Wg mnie to najpierw trzeba logicznie pomy¶leć nawet je¶li by takie rozwi±zanie istniało to czy ma to sens?
Wg mnie nie bo syntetyzowany dĽwięk zagłuszałby oryginaln± scieżke dzwiękow± (lektor to co inneg ma ludzki głos bardzo dobrze rozpoznawalny przez ludzkie ucho w przeciwieństwie do syntetyzowanego - sprubuj zrozumiec co mówi syntalk jak zwiększysz szybko¶ć odtwarzania w nim o 10 % a je¶li ci sie to udaje to wł±cz w tle jeszce jakies dzwięki utrudniaj±ce odbiór np ¶cieżka dzwiękowa z filmu i wtedy pogadamy) Po drugie ciężkie technicznie gdyż wg mnie 90 % userów kożysta z windy9x i posiadaj± proste karty muzyczne które zazwyczaj potrafi± odtwarzać tylko 1 Ľródło dĽwięku jednocze¶nie więc jak albo dzwięk z filmu albo głos syntetyzowany Po trzecie przecieĽ napisy w filmach to ¶wietna rzecz, ucza szybkiego czytania jak komu¶ się nie podoba może je wyłaczyć itd Co stanie się ze społeczeństwem gdy ludzie przestan± czytać ? Oj Ľle będzie. |
Amen... }>
|
przyjmijcie ludzie wreszcie do wiadomo¶ci, że to jest forum o nagrywaniu, a nie >( >( >( q..wa o jakim¶ divxie
|
Czy jest jaki¶ programowy syntezator mowy do DivX player'ów?
Może ko¶ słyszał o takim lub posiada program do syntezy mowy polskiej, który może współpracować z jakim¶ DivX Plyer'em.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:54. |