![]() |
No właśnie na HBO Go zacząłem oglądać. :taktak:
|
Cytat:
|
Wymanipiluję jeszcze jedno piwo i kładę się spać, trzeba odespać na raty całość zaległości. Rano wrócę do normy, a wieczorem pojadę do roboty na 16 godzin normę rozje.bać
|
Manipulujesz coś. :hmm:
|
Święta idą, wszyscy czekają na Kevina, a ja Harry Pottera oglądam. :rotfl:
|
Zawsze mo***380;na si***281; z***322;o***380;y***263; w kilka os***243;b i exchange ;P
|
Cytat:
A i większość akcji jest na 39 złotych, więc i przyznać się łatwiej ;) |
Cytat:
nie chcą wyjść na durni :taktak: gdyby to było 17 to negatywy by się sypały :rotfl: a tak grzecznie wysłuchają zmanipulowanej gadki i stwierdzą, że lepiej dać pozytyw, bo za 117 złotych ONI, żądni władzy nad umysłami to nie mogli kupić bubla i na pewno im to dużo dało ^_^ |
Szczerze sie :) :) :)
Az sie :( Nie ma to jak tupet i nabijanie kasy od naiwniakow. klapki sie im otworzyly :) To jest dopiero sztuka manipulacji :) :) :) |
Troch***281; mi to '***347;mierdzi' NLP, ale s***261;dz***261;c po niekt***243;rych komentarzach, pewne informacje mog***261; by***263; ciekawe. Nie wiem, czy ju***380; teraz, ale prawdopodobnie bli***380;ej si***281; z tym zapoznam.
|
Jak Cie stac to bierz i mow czy warto ;-).
Ciekawa pozycja - "Psychomanipulacja umys***322;em nauczyciela", ale na razie po kupnie kursu php jestem splukany :-(. |
To mnie zainteresowa***322;o i kto wie, czy sobie tego nie sprawi***281;. Je***347;li tak, to dam zna***263;, czy jest co***347; warte :)
http://www.allegro.pl/item148921450_..._cenie_3_.html |
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Znalazłem w internecie darmowy fragment, wieczorem sobie zerknę:
|
Hmm.
Widze ze bylem troche zle zrozumiany. To byl kurs multimedialny (plyty i ksiazka), a nie na zywo. Nie inteseruje sie tym (jeszcze) na tyle zeby uczeszczac w konwencjonalny sposob (i wykladac duzo wieksze pieniadze) :) W kazdym razie uznalem rade zeby rozejrzec sie w pierwszej kolejnosci za ksiazkami z gdanskiego wydawnictwa. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:57. |