![]() |
Nie wiem dlaczego, jak wejdę w sterownikii napędów to wyświetla się że sterowniki są Microsoftu, natomiast przy podpisie cyfrowym widnieje - nie podpisano(brak zgodności sterownika).
|
Najlepiej pozostawi***263; systemowe sterowniki do IDE (obowi***261;zuje przy chipsecie Nvidii). Jak wk***322;adasz czyst***261; p***322;yt***281; do nap***281;du to system jej nie rozpoznaje, to chyba logiczne. Do nagrywania u***380;ywamy pakietu Nero lub innego wedle gustu. Programy do nagrywania rozpoznaj***261; czyste p***322;yty. :)
|
Liet-on DVDRW SOHW-1673
Liet-on CDRW SOHR -5238S Jak włożę płytkę to nic jak kliknę na ikonę nagrywarki to informuje Włóż dysk do napędu? CD-RW I DVD-RW mam ustawione na DMA 2-Ultra 33.Jak sprawdzić czy przypadkiem nie trzeba zainstalować sterowników SCSI Liet-on DVDRW SOHW-1673 Liet-on CDRW SOHR -5238S Jak włożę płytkę to nic jak kliknę na ikonę nagrywarki to informuje Włóż dysk do napędu? CD-RW I DVD-RW mam ustawione na DMA 2-Ultra 33.Jak sprawdzić czy przypadkiem nie trzeba zainstalować sterowników SCSI.Sterowniki do kontrolera IDE ATA/ATAPI instalowałem ze sterownikami dołączonymi do płyty głównej (NIVIDA),może je odinstalować i wykorzystać sterowniki WIN XP? |
Cytat:
są ogólne bardzo potrzebne i takie tam pomocne przy nagrywaniu jak dma aspii taśma 80żyłowa itd. |
Jakie są najlepsze sterowniki do Liet-on i program,żeby nie kolidował z nagrywarkami tej firmy.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:26. |