![]() |
Dziękuję za poradę
|
niestety, ale jako***347;***263; nagrywania w wykonaniu tego Samsunga jest z***322;a.
proponuj***281; zakupi***263; inne p***322;yty (np. Sony), nagra***263; z pr***281;dko***347;ci***261; 4x i mo***380;e by***263; dobrze. |
writemaster TSST corp CD/DVDW TS-H542A
kupiona w zestawie komputerowym Network |
pewnie to wina p***322;yt/nagrywarki - w***322;a***347;nie co to za nagrywarka dok***322;adnie?
p***322;yty TDK to ruletka jako***347;ciowa. |
Przypuszczam, iż nie jest to wina Shrinka. Nagrywałem płytę przez Nero a obrobioną przy pomocy programu Ulead VideoStudio 10. I dalej to samo.
|
Jakoś nie mam zaufania do DVD Shrinka. Kilka razy próbowałem coś nim przegrać i często jakość była kiepska.
Polecam abyś spróbował skorzystać z DVDFab Platinum. |
Problem z nagranym DVD - zniekształcenie obrazu
Witam!
Mam problem z przegrywanymi filmami na DVD. Po przegraniu Shrinkiem, a następnie nagraniu w Nero i po włożeniu do odtwarzacza DVD Panasonic zaczyna on odtwarzać film, lecz co kilka sekund pojawia się zniekształcenie obrazu - taka duża kratka, po chwili wraca do normy i za kilka sekund to samo. Ostatnio przegrywałem film z domowej kamery - i to samo. Do nagrywania używam płyt TDK.:( Byłbym wdzięczny za udzielone rady. Pozdrawiam Adwani |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:43. |