![]() |
Cytat:
|
Cytat:
350km autobusem? :fiu: ciekawe ile by mi przesiadek wypadlo tak czy siak, student polega na pkp, na dluzszej trasie musi.... intercity odpada, tlk odpada, samolot odpada, samochod tez, chyba ze jest kilku (cena, cena, cena, to nie sa podroze biznesmanow :D ), pks - raczej krotkie trasy, czasem cos okazjonalnie sie trafi zostaja stare sprawdzone przeowzy regionalne i osobowki a teraz tak zakrecili, ze nie mam znajomego ktoremu by to sie podobalo :( |
Nie spotkalismy sie, niestety... Specjalnie nie rozpisywalem na forum jako ze wielu ludzi pewnie chcialoby isc na piwo, a ja musialem wykrozystac ten czas na zlot (w towaryzstwie trzech nastolatek :-)), Ale nie boj nic, rycho, zwazywszy na fakt ktory opisalem w temacie "Napisz cos pozytywnego" zapewne bede sie teraz stosunkowo czesto pojawial w Szczecinie ;-).
|
@rycho
czy***380;by***347; spotka***322; si***281; z maxem czy raczej nie spotka***322;e***347; si***281;? |
Cytat:
|
Wczoraj wracalem ze Szczecina... Opoznienie poltoragodzinne, dwie przesiadki, ekstremalnie wyzsze ksozta dojazdu... Zal i zalosc, pasazerowie nie sa zadowoleni, wsyzscy w pociagu narzekali. Aha, no i nigdy nie pojade juz TLK, bo rozwieniecie skrotu przeczy idei jego nazwy. Damn it...
|
Przecie***380; studenci/uczniowie maj***261; zni***380;k***281; 37% w pkp :)
A ka***380;dy cz***322;onek rodziny pracownika ma zni***380;k***281; 80% A pracownik 98% :D |
mozna jechac PKSem maja chyba znizki dla studentow ?
|
Cytat:
|
intercity z katowic do wawy dla jednej osoby to pkp wychodzi taniej,ale juz dla 2 i wiecej- tylko samochod.
|
Cytat:
|
dlaczego PKP wraz z kazda zmiana rozkladu udziwnia co tylko moze?
i sie dziwia ze pzrejazdy sa coarz mniej oplacalne...ludzie zaczna wybierac inne , bardziej normalne zrodla transportu |
Najwyższa pora zamknąć ten kolejowy interes;)
|
@Predi proponuje samoloty.
|
@Predi jak tak bardzo nie pasuj***261; Ci us***322;ugi ***347;wiadczone przez PKP to zmie***324; przewo***378;nika :]
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:13. |