![]() |
avi to nerodigital
witam !
mam 4 pliki xvid do wypalenie ale niestety zle policzylem wielkosc jednego z nich i teraz musze go przyciac o jakies 100mb... i za chiny nie wiem jak to zrobic... pytanie mam jedno ale dwutorowe:) czym to ponownie przekompresowac zeby zmniejszyc o te 100mb(choc ta opcje wolalbym w ostatecznosci bo jakosc sie znacznie pogorszy)? a drugi tor to oczywiscie nero digital... czytam szukam po forach i necie i dojsc nie moge jak skompresowac avi do mp4(nero) ??? czy to mozna zrobic ktoryms z programow z pakietu nero ??? a jesli tak to ktorym ??? w tym wypadku chodzi oczywiscie o kompresje tego mojego avika do m4(nero).. z gory dziekuje za inf !:) pozdr |
Cytat:
Koduj ponownie DVD i wideo do formatu Nero Digital Import plików Dalej Opcje zapisu > Folder dysku twardego > Zapis Konwersję można też wykonać w Nero Vision. Utwórz film Przeglądaj i dodaj do projektu (z menu kontekstowego) Eksportuj Wybierz szablon eksportu: Nero Digital > Eksportuj |
ok, dzieki :)
wyszedlem na gląba bo nie dopatrzylem tej opcji... odgornie zalozylem ze to jak w pozycji wyzej jest opcja rekodowania dvd z menusami i dodatkami... ale dzieki za oswiecenie mnie !:) pozdr |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |