![]() |
CUE CLUB PL
Mam pytanie jak przegrać orginalna grę CUE CLUB PL (czy jest wogóle szansa)
Jeżeli tak to prosiłbym o napisanie w jakim programie i jakie opcje zaznaczyć(ustawienia) Z góry dziękuję. Adres kysiol@kki.net.pl |
programem ClonyXL sprawdź jakie są zabezpieczenia i tymże programem ustaw sobie opcje odczytu i nagrywania w programie CloneCD, a następnie wypal.
pzdr |
O ile sobie przypomonam dobrze, to tam nie ma zabezpieczeń ...
|
no moze na twoim piracie nie ma, ale nowe, oryginalne plytki sa raczej zabezpieczane, no chyba, ze masz tak dobry sprzet i nawet nie wiesz ,ze cos lamiesz (bardzo mozliwe, jak tez tak kilka razy mialem ;D)
;D ;D ;D |
Cytat:
A to dlatego, bo mozna ja kupic za 30 zl. I byloby to raczej bez sensu gdyby zabezpieczali gry po 30 zl. Program clonecd i bez zaznaczania jakichkolwiek opcji. |
ja skopiowalem oryginalny MoH tYz CloneCD i bez zadnych dodatkowych opcji
a gra byla oryginalna i ponoc bardzo zabezpieczona (kumpel robil obraz przez 45min, szybka korekcja bledow (powtorzenie 3) itd. i sie mu wreszcie udalo) dlaczego nie moze byc zabezpieczona? kosztuje 30 zetow, ale producenci nie chca starcic 30 ;D |
Najlepiej ClonyCD. Zaznacz tylko w opcjach szybkie omijanie błędnych sektorów i inteligentny skaner "Bad Sektorów", resztę pozostaw nie zaznaczoną. Zabezpieczeń nie ma żadnych - oprócz zaczynających się na 27% badsektory (od 81715) ;P
A najlepiej sam sobie zobacz jak to wygląda na Clony Xl Final po polsku!!! Na początek pobaw się tą wersją, a później ściągnij z CDRInfo nowsze Clony. Polska wersja powinna Ci pozwolić zapoznać się z opcjami i działaniem programiku - też nie znam eng. |
Cytat:
|
Cytat:
to po co wydawano by tyle kasy na chociazby Medal Of Honour, ktory byl za***iscie zabezpieczony (ludzie sie meczyli, robili obrazy pzrez 3h, ktore i tak nie dzialaly itd... ale jednak tyle kopi powstalo) przeciez i tak skopiuja ??? [a mnie sie udalo z'Clone(CD)'owac MoH ;D ;D ;D ] a w tym wypadku sama cena odstrasza, bo jesli np. MoH bylby za 30 zetow, to polowa z tych ktorzy skopiowali by sobie go kupila... |
Oj cz cz.
.....co ty wypisujesz, chyba chory jestes, nie chodzisz do szkoly i wypisujesz glupoty od goraczki(zgadlem?) Albo odkryles nowa mode-forumowanie i zaczynasz przesladowac innych?(zartuje) Glowny sens jest taki, ze nie oplaca sie zabezpieczac tak tanich plyt, rozumiesz? Gdyz za kazda kopie zabezpieczonej plyty placi sie firmie zabezpieczajacej. Dlatego jak wychodzi gra i jest zabezpieczona to jest duze prawdopodobienstwo, ze za pol roku bedzie mozna ja kupic w sklepie niezabezpieczona, rozumiesz? Chodzi o kase. Mimo wszystko pozdrawiam. |
Ja też chciałbym mieć tą grę. Może doradzicie gdzie można by ją ściągnąć z netu.
Pozdrówka. |
Mam oryginalną tę gierę, jak jeszcze kosztowała dużo więcej niż 30zł (nie pamiętam). Kupiłem ją z rok temu i mój oryginał nie jest zabezpieczony. Może te nowe jakoś porąbali.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:06. |