![]() |
|
wiem ze w alcoholu nie zrobie kompilacji
"Jezeli w menu masz ustawione dvd booktype - to czego jeszcze chcesz? " tego chce aby przy ustawionym dvd rom nagrywal mi plytke jako dvd rom a nie dvd +r Co do plytek to Verbatim i sony DVD +R zle ? chyba nie , a dlaczego nero zmienia booktype a alcohol nie ? |
Jezeli w menu masz ustawione dvd booktype - to czego jeszcze chcesz?
Masz obraz plyty DVD i go nagrywasz - tyle. Plyty z danymi lub z filmem Alcoholem nie nagrasz. (nie zrobisz kompilacji w Alcoholu). Kompilacje zrobisz wlasnie w Nero. Co do nagranych-nienagranych plyt DVD - sprawdz na innem napedzie. Sprawdz nagrywarke. I wykonaj normalne czynnosci serwisowe: tasma 80, DMA, sterowniki do MoBo. Mysle ze to albo kiepskie plyty, albo laser. |
Sprawd***378; na najnowszej wersji Alcohola 1.9.6.4719.
|
Alcohol = Problem ....
witam
Mam taki problemik z alcoholem 120 1.9.5 (3823) - w menu ustawione aby zmienial booktype na dvd rom dla nosnikow dvd + r i niestety nie zmienia :( Nagralem juz kilka dvd +R i jak nie zmienial tak nie zmienia choc nero ustawia dvd rom.Co moze byc przyczyna ze alcohol nie ustawia dvd rom ?? Uzywam alcohola dlatego ze nero juz 3 dvd mi spier.... nagrywa ,widac ze plytka wyaplona a jak wsadzisz do czytnika to plytke widzi jako czysta? nie wiece moze czemu tak jest ????Teraz zostalem z psujacym nero plytki i nie ustawiajacym dvd rom alcoholem Koledzy dlaczego dzieja mi sie takie rzeczy ??? Moja nagrywarka to LG GSA 4167B |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:56. |