Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   jak przeczytac plyte multisesyjna (https://forum.cdrinfo.pl/f2/jak-przeczytac-plyte-multisesyjna-6915/)

Majonez 23.03.2002 01:15

wlasnie dogrywam 4 sesje - aby dalej zamieszac nie jest ona zgodna ze specyfikacja ISO - wiecej niz 256 znakow w sciezce itd
i co ???

momencik :)

i dalej wszystko ok

jeszcze zamkne plytke chwila :)

i nadal wszystko ok :)

kumpel sugeruje ze moze to byc zwiazane z tym iz uzywacie xp crackowanego a nie corporate :) :)

a ode mnie sugestia aby sciagnac uaktualnienie dla nagrywania pod xp byc moze to pomoze rozwiazac ten problem choc teoretycznie ten update dotyczy tylko wbudowanego nagrywania w xp ale sprawdzcie w zalaczniku plik update'a jesli cos zadziala dajcie znac a dodam to w faqu :)))

ps zeby nie bylo nie porozumien sprawdzalem ta plytke takze w cdromie teac 540e

Majonez 23.03.2002 00:43

wlasnie nagralem 3 sesje bez zamykania plyty i nadal wszystko jest widoczne zeby pomieszac zmienilem wszystkie mozliwe ustawienia iso i jedyna co sie zmienilo to wszystkie nazwy sa dosowskie :) czyli ok
na prawde nie wiem co takiego sie u was dzieje ze nie widac tych sesji
moze napiszcie dokladnie krok po kroku co i jak nagrywacie czy tym samym programem czy zamykacie plyte itd itp

Nikita_Bennet 22.03.2002 21:49

nie wiem jak jest pod xp (wywalilem po 3 godzinach pracy z pewnych przyczyn)
ale pod win 98se ( jak nie ma sie pomyslu) zawsze mozna wziac isobustera i w nim odczytac kazda sesje (wiem ze mozna zminic we wlasciwosciach cd - wybrac inna sesje).
nie wiem czy ten prog dziala pod xp - sprobujcie - wiem ze rozwiazanie polowiczne ale tylko to mi przszyszlo do glowy poza powyzszymi pomyslami

pzdrwm Niktia_Bennet

Majonez 22.03.2002 21:35

hmmm kolejna juz osoba ma problem z sesjami pod xp kurcze ja tam nie mam zadnego nie wiem jak nagrywacie ze sa takie problemy uzywam xp i jeszcze nie wywalil mi takiego numeru ale poprobuje cos pomieszac zeby nie widzial i wtedy dam pelna odp czy da rade to obejsc

Zetoxa 22.03.2002 16:52

... czy przez przypadek zapisywałeś sesje z plikiem obrazu (Iso.nri), jeśli tak możesz obejrzeć poprzednią sesję w oknie widoku profesjonalnego, przycisk "otwórz", jeśli nie, to ja ci już nie pomogę, nie używam WinXP.

natas 22.03.2002 16:15

Cytat:

Zetoxa (22-03-2002 14:39):
... poczytaj FAQ'a, majonez się napracował po to, żebyś mógł korzystać, jest tam twoje pytanie i jest oczywiście odpowiedź.

Otoz problem jest taki ze pod Win xp nie ma zakladki volume

Zetoxa 22.03.2002 15:39

... poczytaj FAQ'a, majonez się napracował po to, żebyś mógł korzystać, jest tam twoje pytanie i jest oczywiście odpowiedź.

natas 22.03.2002 15:06

jak przeczytac plyte multisesyjna

nagralem plyte na ktorej sa 2 sesje .niestety nie moge odczytaxc pierwszej sesji bo caly czas jak otwieram katalog cd-romu pojawiaja sie pliki z drugiej sesji co zrobic?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:34.