![]() |
Titanum - fake ? Media Code : YUDEN000 T02
Musze powiedzieć że przeżyłem dzisiaj lekki szok. Otóż kupiłem w Hypernovej 10 szt byle Titanumów DVD+R x8 żeby przenieść troche filmów. Moje zaskoczenie było ogromne kiedy po sprawdzeniu Media Code tej płyty ukazał się napisik "YUDEN000 T02". Czy to faktycznie ten nośnik? Czy jakiś fake?
Dla łatwiejszego wydania opinii wstawiam screen ze Quality Scan z Nero CD/DVD speed. http://www.vanthael.dolsat.pl/titanum.JPG Palone x8 na Litku SHW-16H5S z biose LSOW. Jak sądzicie ? Fake czy prawdziwy Yuden za 99gr? :wow: |
plyty vobis 8x i stare czarne z czerwonym paskiem i nowe niebieskoczarne 80gr w sklepach vobis ( 20 zl za 25 sztuk ) mcc003 /verbatim - mitsubishi chemicals / ocena jakosci zazwyczaj minimum 95% pale 8x - 12x ( najczesciej 8 )
|
Heh, trzeci ju***380; temat o Titanumach, tym razem nie z biedronki... :haha:
|
Podklad moze byc autentyczny. Ale najprawdopodobniej to odpady, ktore nie przeszly kontroli jakosci dla lepszych marek nosnikow :)
|
SpeedFreaK
Nie wiem, u mnie jest tak ze nie pirace a plyt mi potrzeba masa na 1. dystro linuxa 2. Backupy minimum raz na 7 dni po 80gb - Dla mnie najtansze jest wypalanie na plytach dvd+r vobisa / backupy sa 3 1. hd 2. inny hd 3. dvd - te dane w razie "znikniecia" sa... no hardcore / a poniewaz "zyja" okolo 1 miecha - wypadlo na vobisy i przyznam ze dzialaja naprade swietnie - a nie mam interesu ich reklamowac bo jak wszyscy na nie poleca to centa tez podskoczy ;D/ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:38. |