![]() |
EXT USB a nForce2 a DVD Recording Speed
Czy ktoś z was używa zenętrznej kieszeni USB na MOBO z chipsetem nForce2? :pytanie:
Czy macie może problemy z szybkością nagrywania? Czy wasze spawarki wydalają z x16? Wpiszcie jakie obudowy posiadacie lub jakich kontrolerów USB używacie do tego :taktak: U mnie niestety na dwóch płytach głównych Epox 8RDA+ czy Abit NF7 I na różnych obudowach zewnętrznych zawsze jest tak samo: Max prędkość nagrywania DVD to x8 Różne kable, kontolery płytowe czy też na chipie VIA czy NEC niestety nie zmieniły sytuacji :nieee: Nagrywarki też różne: BenQ, Liteon, LG... WinXP SP2, stery MOBO różniste... Wpiszcie swoje obserwacje :czytaj: Czy też tak macie... :rozwal: |
Nie, no teraz zadałeś gwoździa ||
:P |
Cytat:
To tylko gwóźdź 5.25 cala... :taktak: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
:D |
jak pisalem zakupilem dzis EASY TUCH admiral :D
podlaczylem tym co bylo w zestawie tj. kabel USB (siwy :D ) + cala reszta MB to GA-K8N51GMF-9 na nForce 430 i z tego co widac pali 18x w czasie 5.30 czyli jak na IDE |
Cytat:
I to chyba dość znany problem Na nForce430 może nie występować... :nie: :ysz: |
Hmm, czy***380;by czas ju***380; nadszed***322;, by zmieni***263; p***322;yt***281;? :>
:pytanie: BTW, Ty dobrze wiesz, ***380;e ja problemy mam te***380;, i to bynajmniej nie z nF2, tylko z intelem. :czytaj: :smutny: |
Cytat:
A co do zmiany płyty - to pytanie brzmi: po cóż? Tylko dlatego? :pytanie: :mruga: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przecież dobre nagrywanie to tak jak dobry :szybksex: :idea: :fala: ;p |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:58. |