![]() |
Nooo o to Mi chodziło ;) Juz Rozumiem ok stary dziekowa ...
pozdrawiam! |
Cytat:
Masz na myśli kopiowanie w locie (z napędu do napędu)? Będzie działać, ale tylko DVD. CD dla PSX/PS2 trzeba najpierw zrzucać do obrazu, a dopiero potem smażyć. A czy oryginał czy piracka kopia 'ze stadionu' to nie ma znaczenia. Wracając do swapa: niektóre gry są za duże i trzeba ripowac lub swapfixować (patche zmieniające "coś" w elf-ach). Nie jest tych gier wiele,ale jednak są. Są też wyjątki w postaci GT4 (wyjątkowy media flag), ale to akurat na swapie nie pójdzie. |
Cytat:
Bo to co Tu czytam To Jeśli Przegram Orginalną grę na płytke zrzucając obraz tak jak jest to napisane w tutorialu ze Swapem Kopia Będzie Chodzić!!! Zaś Skopionana Orginalna Gra bezpośrednio na płytke Nie będzie Chodzić Po Zbootowaniu Swapem :| LoL ... || |
Cytat:
|
Dzieki Za info!
W tutorialach pisze że wystarczy zrzucić Obraz na dysk a później z tego obrazu wypalić płytke (np. DVD Decrypter) !! Dlaczego NIe skopiować poprostu orginalnej płytki ! Nie bedzie ona działać?! A o Tym że potrzebuje swapa to wiem ... Hehe !! |
@Desden
XD Cytat:
http://konsole.cdrinfo.pl/index.php Żeby cokolwiek uruchomić na konsoli (prócz oryginalnych gier i DVD-Video ofkoz), musisz mieć modchip, swapa czy korzystać z exploita. |
Oryginalne GRY na PS2 !!
Jak dokładnie Zrobić Kopie Orginalnej gry na Płytke DVD!!
Jaki program, jaka płyta i co nalezy zrobić żeby po włożeniu do Playa Kopia działała jak orginał!! Wiem że wiele takich pytań na forum ale cięzko doszukać sie czegoś konkretnego!! Czytam o jakiś zabezpieczeniach i innych bajerach a z tego co słyszałem to wystarczy skopiować orginalną płytke i smiga od razu :) Heh nie mam pojęcia wiec prosiłbym o jakieś info lub w miare możliwości LINK (Orginalna Gra Kopiowana na DVD) W którym jest to opisane krok po kroku !! Z góry dziekuje za info ... :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:30. |