![]() |
Ja wiem, że nastrój świąteczny itp, ale w działach tzw technicznych miało nie być offtopicu ;) Zamykam
|
Cytat:
Ze dwa małe knoty połączone w jeden :taktak: Żeby symbolizowały Plextora :czytaj: Czyli jeden wielki knot... :> :dancing: |
Hehe.
@winyl- nie ma sie co martwi***263;. Jak jest naklejka Alstora, to nie b***281;dzie problemu. Jak nie naprawi***261; (co jest bardzo prawdopodobne) to dostaniesz nowiutkie PX755 albo PX760 :) |
Cytat:
[**] - u mnie dwa knoty to tak dla plextora :taktak: |
[']
|
wszycho z czasem pada, nawet deszcz :)
ale w zimie to przyda***322;by si***281; ***347;nieg :taktak: |
Cytat:
To to zanim si***281; popsu***322;o to te***380; by***322;o beee :blee: || BTW Temat dopiero si***281; zaczyna rozwija***263; A wy ju***380; o zamykaniu :gerda: Nie***322;adnie :nieee: |
Cytat:
:gerda: |
Cytat:
Trzeba wypełnić zgłoszenie, opisać dokładnie usterkę i wszystko będzie o.k. Pisanie czegokolwiek więcej w tym temacie jest bez sensu.:gerda: |
Cytat:
- w przypadku reklamacji nieuzasadnionej firma/osoba zgłaszająca ponosi koszty transportu i testowania urządzenia w wysokości 50 PLN. bravo dla servisu - :spoko: |
Cytat:
W***322;a***347;nie! I nie czeka***263; na odpowied***378; tylko :podbite: Nie mo co si***281; cacka***263; z naci***261;gaczami i hohsztaplerami :nie!: || |
Jeżeli jest nalepka Alstora na pudełku, to żadnych problemów z gwarancją nie będziesz miał. Wypełnij najpierw to zgłoszenie, a po otrzymaniu numeru wyślij nagrywarę do alstora:spoko:
|
do Plextora prosto - ze co to za szajs ..... i t d .....
;) |
Wlasnie padl Plextor PX-716A :(
Witajcie!
Wlasnie padl.Ale super padal. Nagrywanie CDRW najpierw nie chcialo pojsc,wywalalo power calibration error. Za 3 razem poszlo.Heh do 3 razy sztuka mowie.No i sie zawiodlem. W trakcie Palenie CDRW TDK wywalilo Focus Error i po wyjeciu tacki juz nie czyta zadnych nosnikow, a dioda po wlozeniu plytki sobie gasnie. Najbardzie zastanawiajace w tym jest ze kumplowi dokladnie tak samo padl Plextor Premium. Ahhh.Ciekawe co teraz, bo firma od ktorej kupilem ten palnik juz nie istnieje :(. Ale mam nalepke Alstora na niej, moze uznaja gwarancje.Moze... Kuiplem ja w marcu 2005,data produkcji Luty 2005.Dwa lata gwarancji chyba jest. Eh,Plextor Winyl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:03. |