![]() |
Clone 3.3.4.1 POMOCY
Witam serdecznie.
Czy nie wie ktoś przez przypadek jaka może przyczyna nie działania u mnie żadnej wersji Clone CD z serii 3.x.x.x ??? Problem dotyczy zarówno Win Nt4.0 jak i Windows XP Profesjonal. Po zainstalowaniu Clona przy próbie uruchomienia wyskakuje tylko małe okienko w którym jest tylko Czerwone kółko z krzyżykiem i przycisk Ok. Po naciśnięciu ok okienko znika i Clone się nie uruchamia. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Gabson |
Podaj z grubsza konfig twojego kompa! Oraz jak masz połączone napędy na ide(hdd cd-rom cd-rw).
|
Usuń wszystkie katalogi Clona (x:\ProgFiles\Elaborate Bytes czy jakoś tak) i z ogólnie z rejestru klucze Clona.
TO POMOŻE |
Ewentualnie sprobuj tym programikiem w zalaczniku, usuwa pozostalosci po clonie z rejestru.
|
Cytat:
DVD ROM Razem Z nadrywarką HDD osobno. Płyta ECS K7 Proc Duron 800 128 RAM HDD 20GB Fujitsu Komp II Win nt4.0 Hdd 8Gb osobno Nagrywara Teac osobno cd(dvd)- rom brak 128 ram proc PIII 650 W poprzednich wersjach tzn 2.x.x.x. wszystko było ok. Pozdrawiam Gabson |
Cytat:
|
No właśnie jeżeli miałeś wcześniej zaisntalowaną wersje z serii 2.x.x.x to moze być przyczyną. Zobacz co będzie po wykorzystaniu załączonego wyżej programu.
|
Mam ten sam problem co ty...tylko pod win 98 SE
Nie moge zainstalowac jakiejkolwiek nowej wersji clona . Mam zainstalowana wersje 2.x52 i nic sie nie da innego zainstalowac. Probowalem programikow usuwajacycg smieci z rejestru i nic. Recznie usuwalem z rejestru pozostalosci..i nic. Tez nie wiem co robic. Instalowalem jedna na druga i nic..... Help ME...ale bez rad..typu przeinstaluj system... :) |
Jak cos wykombinuje to dam znać.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:53. |